Hlavní obsah

15 minut stačí! Návod na super rychlé líčení a vlasy

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro vizážistku Danielu Kremláčkovou jsme si v redakci připravili výzvu – udělat make-up a vlasy co nejsnadněji, aby vám příprava ráno zabrala maximálně čtvrthodinku. Co myslíte, povedlo se?

Článek

Po ránu nám jde hlavně o to, abyste šetřily drahocenné minuty. Často nemáte na složitý make-up čas, ale zároveň byste chtěly vypadat minimálně jako Jennifer Lopez (49). Vizážistka Daniela si proto pro nás připravila návod na jednoduché líčení a volné, ledabylé vlny.

Trendy je aktuálně rozzářené líčení, které je skvělé, zvlášť pokud jste toho v noci příliš nenaspaly. Dobrou zprávou je, že k němu nepotřebujete tuny produktů a ani příliš času. Základem je lehký make-up v podobě BB krému, nebo si můžete smíchat vás oblíbený hydratační krém s make-upem. Nesmí chybět bronzer, který můžete nanést i místo očních stínů. Další vychytávky, jak v koupelně před zrcadlem šetřit čas, uvidíte ve videu!

Jak dlouho vám obvykle zabere ranní příprava v koupelně?

Reklama

Související témata:

Načítám