Hlavní obsah

Líčicí manuál: Jaké chyby vás dělají starší?

 

Reklama

Kdo by chtěl vypadat starší a unavenější? Nikdo. Občas si však samy zbytečně škodíme nešikovným líčením. S vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme se proto zaměřily na největší chyby, které přidávají léta, a také vám poradíme, jaké triky vás naopak dokážou omladit!

Článek

Čím víc líčidel, tím budete vypadat starší. Čím více hutných vrstev make-upu nanesete, tím výraznější budou vaše vrásky. S vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme si povídaly o nejčastějších chybách v líčení, které dělají ženy zbytečně starší.

Jaké jsou hlavní zásady denního líčení? Vše se odvíjí od výběru správného typu make-upu a následně i korektoru – ten ovšem může být nepřítelem číslo jedna, pokud bude zalézat do vrásek okolo očí! Dozvíte se, jak si s tím poradit, jakou zvolit tvářenku a jestli si dělat linky.

Důležitý je i výběr odstínu očních stínů a rtěnky – a platí zde prostá pravda: čím tmavší, tím horší. Jestli nevěříte, přesvědčte se. Ve videu uvidíte, jak modelka Petra prokoukla, když jí jednu stranu obličeje Soňa nalíčila tak, jak by to mělo správně vypadat.

Děláte některou ze zmíněných chyb, nebo se nelíčíte vůbec?

Reklama

Související témata:

Načítám