Hlavní obsah

Sex: Tři pozice, ve kterých ženy nejlépe dosáhnou vyvrcholení

Foto: thinkstock

Už jste se vzdaly představy, že někdy dosáhnete orgasmu? Tak to vás možná překvapí naše rady!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

On, vy a společná snaha o vaše vyvrcholení? Nedaří se? Neházejte flintu do žita a milujte se v pozicích, které slastnému vrcholu nahrávají. Které to jsou? Všechny je znáte, a o to je to jednodušší!

Článek

„Věděli jste, že pouze 25 procent žen dosahuje orgasmu při sexu?“ ptá se na svých stránkách psycholožka a blogerka o sexualitě Amy Richardson z Floridy a odhaluje osvědčené tajemství, díky kterému je k vrcholu kratší a snadnější cesta, i když muž nedisponuje nijak zvláštní „výbavou“. A tohle tajemství je platné pro všechny!

Pokud si říkáte, že vám s partnerem nepomůže už nic, protože o orgasmus při milování se bezvýsledně snažíte už dlouho, dejte tomu ještě jednu šanci. Amy totiž upozorňuje, že její tři tipy na hlavní pozice při milování jsou zvlášť vhodné pro ženy, které ještě nikdy, ano, čtete dobře, nikdy vyvrcholení při sexu nedosáhly. Tak na co ještě čekáte?

1. Žena nahoře

Tato známá a vynikající pozice, o které britská sexuoložka Tracey Cox hovoří jako o poloze, která dokazuje ženskou hodnotu a sílu, opravdu umožňuje „tasení zbraní“ každé příslušnice něžnějšího pohlaví. Ženy mohou ovládat hloubku, intenzitu a rychlost.

Zkrátka, jak jste na vrcholu a osedláte si svého ležícího či klečícího hřebce, máte neomezené možnosti! Nedíváte se na tuhle polohu tímto způsobem? Tak začněte a trochu víc se na ni soustřeďte, zároveň se nebojte ozvat, pokud vám úhel průniku nevyhovuje, posunout dopředu nebo dozadu se přece můžete vždycky, ne?

Zkoušejte se prohnout v zádech, zakloňte se, předkloňte, chytněte milence okolo krku. To by v tom byl čert, aby vám minimálně jeden způsob nebyl příjemnější než ty ostatní!

2. Nohy na ramenou

Pohovka, křeslo, konferenční stolek, hrana postele. To všechno vám může být nápomocno pro polohu, ve které je základem, aby žena měla nohy na partnerových ramenou. On může sedět, klečet, jak je mu to příjemné. Mimochodem, z předchozí polohy, kdy jste nahoře, je tahle pozice výtečným a nenásilným pokračováním! Jen se opřete o ruce a vyšvihněte mu nohy ke krku! „Když je žena pod úhlem vzhůru, s nohama doširoka otevřenýma, jejímu orgasmu to skvěle nahrává,“ vysvětluje Amy Richardson.

3. Muž přichází zezadu

„Milování zezadu je velkým favoritem všech párů, které holdují sexu, a vyhýbají se mu páry, které procházku ruku v ruce považují za vrchol projevu náklonnosti na veřejnosti,“ nechává se slyšet sexuoložka Tracey Cox na adresu tak zvané psí polohy. A má pravdu, je živočišná a jako stvořená pro orgasmus! Tak honem na všechny čtyři!

„I když se zdá, že žena nechává všechnu práci na partnerovi, v tomto případě by měla používat stehna, a v jednu chvíli je tisknout k sobě, pak zase dát od sebe, aby našla postoj, který je pro ni nejlepší,“ doporučuje Amy Richardson s tím, že příliš aktivní muži inklinují k tomu, že zatlačí ženu dolů k posteli, nebo se ji snaží vyloženě zalehnout, což je pro účely dosažení orgasmu nežádoucí.

„Pro nejlepší výsledky se muž musí mírně předklonit dopředu, ale zároveň pronikat do ženy shora tak, aby penis zasahoval bod G co nejpřesněji,“ dál uvádí psycholožka na adresu všech pánů. Pořád nevíte, kde „géčko“ hledat?

Průprava „nanečisto"

Mezi polohami nebo v rámci předehry můžete zahájit hledání Gräfenbergova bodu prsty. Nachází se uvnitř pochvy na horní stěně a ruční stimulace se počítá jako nejjednodušší způsob, jak ho objevit. Pak tyto tři milostné pozice budou jen třešničkou na pomyslném dortu vaší exotické a vášnivé výpravy. Hodně štěstí!

Tak co, připadá vám to složité?

Načítám