Hlavní obsah

3 legendární cviky na posilování celého těla. Děláte je správně?

 

Reklama

Pravidelně zkoušíte nové sporty, nové cvičební lekce i nové cviky. To děláte naprosto správně! Zapomínat byste ale neměli ani na posilovací klasiku. Třeba tyhle tři cviky jsou hodně efektivní!

Článek

Když se mluví o zdravém jídelníčku, často slyšíte, že je důležitá pestrost. O cvičení ale platí úplně to stejné! Když bude provádět stále ty samé cviky, tělo se na ně adaptuje. A můžou být třeba sebelepší, kýžené výsledky ani tak přicházet nebudou.

Hledání stále nových cviků a obměňování tréninkového plánu je proto skvělá věc. Lépe řečeno je to věc nezbytná. A pokud tak činíte, velmi vás chválíme!

Existuje ale také nějaká posilovací klasika. Jsou to cviky, které jste možná dělali už na základní škole. Někomu mohou přijít nemódní nebo moc obyčejné, přesto je nezavrhujte. Naopak! Začněte je opět zařazovat.

Většina těchto cviků se nestala klasikou jen tak. Oblibu si získaly díky své efektivitě a také přirozenosti. Trenérka Eva Petrů z dámského fitness Contours vybrala tři své oblíbené cviky a ukázala nám, jak je provádět správně. Mrkněte na to!

Máte svůj oblíbený cvik?

Reklama

Načítám