Hlavní obsah

3 milenci vhodní do novoroční postele? Tady jsou!

Foto: thinkstock

Víte, co chcete celý další rok? Začněte půlnocí!Foto: thinkstock

Reklama

Těšíte se na odbití silvestrovské půlnoci? A dáváte si předsevzetí? Co takhle té staré pranostice „Jak na Nový rok, tak po celý rok“ dát zvláštní význam a strávit první novoroční den v posteli? S kým?

Článek

Poslední model slavného párového vibrátoru, inteligentní vibrační vajíčko na dálkové ovládání s LED podsvícením, nebo masážní hlavice s deseti úrovněmi? Zkusíte je? Hergot, tak to je předsevzetí, které vás zabaví na celých 12 měsíců! Co vám nabídnou společníci, kteří se doma rozhodně neztratí? Jaké investice nepřijdou vniveč? S těmito třemi skvělými milenci budete chtít trávit čas od zimy do zimy!

We-Vibe se vrací!

Vibrátor, který okouzlil celý svět, má již čtvrtou řadu. Pravda, není nejlevnější, doporučenou prodejní cenu 3699 korun jen tak někdo za rozkoš neobětuje, nicméně fajnšmekři vědí, jaký má tahle investice význam. Čistý silikon, vodotěsnost, výdrž tři hodiny, maximální hluk 50 dB, oproti starším modelům je zvýšená stabilita, takže všechno drží tam, kde má, a za zmínku stojí i vymazlený, doladěný bezdrátový dálkový ovladač umožňující mnohem lepší „zacílení“. Prostě paráda.

Foto: archiv

Buďte klidné, 50 dB sousedé neuslyší!Foto: archiv

Pouzdro, jakožto nabíjecí základna USB, je vítanou funkcí pro všechny cestovatele, kteří si na svoji hračku zvyknou tak, že se bez ní neobejdou ani mimo domov. (Nutno podotknout, že We-Vibe je vysoce návykový!) A dobře se na něj dívá. Ta rubínově červená… Láska, která přes rok rozhodně nevyprchá, protože jednak uspokojí oba, a taky si dost vyhrajete. Třeba přepínání mezi vnější a vnitřní stimulací vás bude hodně bavit. Stejně jako nevulgární a diskrétní velikost. Těžko něco vytknout, lepšího společníka do vyhřáté novoroční postele si přát asi nelze. Otevřete mu svoji náruč?

Něžná zaoblená láska

Pamatujete na ta nevzhledná rosolovitá vibrační vajíčka s kabelem a stejně ošklivou krabičkou na ovládání? Naštěstí skončila v propadlišti dějin a výrobci se snaží i u nich o různá vylepšení. Důkazem je to od výrobce Odeco. Je malé, tudíž diskrétní, ergonomické, bezdrátové (dosah 10 metrů) a velmi tiché. LED podsvícení, které bliká v rytmu vibrací, vás nenechá na pochybách, že staré modely vajíček se už nikdy nevrátí. Zaplať pánbůh. Vždyť tenhle mazel má devět pulzačních stupňů! A všichni vědí, že kdo dnes nepulzuje, jako by ani nebyl…

Snad výrobci odpustíte, že napájení je na baterky, do vajíčka patří dvě a do ovládání taktéž. Jinak ale příjemná cena 999 korun.

Foto: archiv

Bezdrátové modely jsou čím dál oblíbenějšíFoto: archiv

Masážní hlavice? Nadšení!

Velmi oblíbené masážní hlavice také patří mezi společníky, se kterými budete chtít trávit čas nejen v prvních momentech nového roku. Ultra Twizzle Trigger od společnosti Shots Toys působí, zvlášť v té růžové barvě, jako neviňátko, ale nenechte se ošálit jejím jemným vzhledem.

Foto: archiv

Ač v něžných barvách, výrobce slibuje i extra silný výkomFoto: archiv

Dvě intenzity, deset vibračních stupňů včetně opravdu silných vibrací a kreací, za které by se nemusela stydět ani sbíječka, délka 31 centimetrů, pružný krk, jež se dostane úplně všude, ovládání dvěma tlačítky, aby v tom všem nebyl chaos, ABS – neporézní silikon. A doporučená cena za masturbaci, stimulaci (tedy hrátky „vevnitř“ i „venku“), masáž svalů a rozkoš pro oba? 1899 korun. Buďte v klidu, všechno a vždycky si odpracuje!

No, a s kým budete první den nového roku trávit vy?

Reklama

Načítám