Hlavní obsah

3 techniky, díky kterým si anální milování konečně užijete

Foto: Profimedia

Klasický vaginální sex s análním kombinuje mnoho párů. A co vy?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rektální trefa do černého. I tak by se daly nazvat praktiky, které jsou v případě kvalitního provedení velmi příjemné. Že tohle už víte? Pak se můžete zdokonalovat v kurzu pro pokročilé!

Článek

Existují tři teorie, které vysvětlují, proč lidé mají rádi anální sex. První se opírá o fakt, že ho ženy provozují kvůli zachování panenství, druhá trefně míří na muže, kteří chtějí získat job v zábavním průmyslu, třetí se staví na stranu všech mileneckých dvojic, jež ho praktikují kvůli příjemným pocitům. A aby ne…

Vždyť některým ženám dráždění stěny mezi pochvou a konečníkem, které je možné pouze při análním sexu, způsobuje vrcholnou rozkoš. Akorát mnohé o tom ještě vůbec nemusí vědět.

Jak si to zkazit?

Buď jim je vstup zadním vchodem odporný už jen z principu, nebo se mu vyhýbají kvůli předchozím špatným zkušenostem, což je škoda. Proč?

Podle odborníků se tato sexuální praktika drží vysoko na seznamu párových milostných aktivit, a to dokonce tak, že se může stát i rutinou. Hlavně v případech, kdy si muži nehrají, ale jen „vykonávají“. Znáte to?

Máte za sebou první pokusy, které vás trochu začínají nudit? Chcete své zážitky s černým terčem prohloubit? Vyzkoušejte tři techniky, které jsou zábavné, vzrušující a méně známé! Navíc je doporučuje americká sexuoložka Světlana Ivanova!

Foto: Profimedia

Existují techniky, které vám milostný život dokážou okořenitFoto: Profimedia

1. Hot dog trochu jinak

„Sama tuhle techniku miluji už jen proto, že znám celý její průběh, tudíž vím, co mě čeká,“ popisuje výše zmíněná odbornice na svém blogu. Co radí? Pánové, zvlhčete penis lubrikantem, dámy, jděte na všechny čtyři a vyšpulte pozadí. Muž svoje přirození umístí mezi vaše půlky a třením se pohybuje nahoru a dolů. Až uzná na vhodné, tře špičkou penisu otvor do konečníku, zatlačí na něj a tím ho nenásilně otevře.

„Tato technika je zvlášť vhodná jako předehra, a to nejen pro pokročilé,“ podotýká sexuoložka a ještě jednou poukazuje na předem daný scénář. A co dál?

2. Nůžky

Žena ležící na posteli v pozici na boku je pro anální sex jako stvořená. Akorát musíte horní nohu vytáhnout skoro až k hrudníku (mírné pokrčení v koleni nevadí). Pod ni si dejte polštář(e). Muž přistupuje přes vaši dolní nataženou nohu a podle chuti vás pobídne k výměně stran. Proč to zkusit?

Podle sexuoložky tato pozice umožňuje pohodlné proniknutí díky tomu, že pánevní kost muže nestojí v cestě a ani žena necítí žádnou překážku. „Můžete měnit rychlost, hloubku, úhel. Celé vaše tělo je přístupné pro laskání,“ dál uvádí Světlana Ivanova. No, není to lepší než pouhé plytké zasouvání dovnitř a ven? A mimochodem, dostane vás i masáž!

Foto: Profimedia

Správná poloha je jedním ze základních pilířů snad každé sexuální praktikyFoto: Profimedia

3. Plochá dráha

„Domluvte se s partnerem, že dovnitř zasune jen hlavu penisu. Tou otáčí, tedy rotuje kolem. Pár vteřin. Poté zatlačí asi centimetr dovnitř. A celý postup opakuje s tím, že se pronikání prohlubuje. Jakmile je muž celý vevnitř, vy můžete pohupovat trupem dopředu a dozadu. Tohle kývání velmi jemně tře penis o stěny konečníku,“ vysvětluje sexuoložka, která podotýká, že u všech třech technik si lze vyměnit role. Troufnete si?

Jestli ano, budete potřebovat svoje prsty, mini kolíček, řitní ucpávku nebo rovnou strap-on, což je připínací dildo s postrojem. (Nejnižší cena umělého údu začíná na 539 korunách.) „Po těchto zkušenostech se váš sexuální život může dostat na jinou úroveň,“ uzavírá Světlana Ivanova. Akorát pozor na důkladnou přípravu. Mužské anální svěrače k uvolnění potřebují pozvolné laskání – stejně jako ty ženské, takže si na tyhle hrátky vyhraďte dostatek času…

A jak to s análním sexem máte vy? Praktikujete ho, nebo se vám zdá odpudivý?

Reklama

Související témata:

Načítám