Hlavní obsah

4 vychytávky, s nimiž si sluníčko užijete

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také milujete originální a praktické věci, které podtrhnou vaši krásu a ještě vám usnadní život? S radostí vám představíme 4 skvělé kosmetické vychytávky, bez kterých se již neobejdete.

Článek

Udělejte si léto ještě krásnější.

Dokonalý účes za pár sekund

Nezáleží na tom, jak dlouhé máte vlasy. V horkých letních dnech je rády sepnete do culíku nebo do drdolu, případně je zkrotíte sponkami. Nemusíte každé ráno trávit několik minut tím, že se snažíte vytvořit elegantní a slušivý účes. Objevte revoluční vlasový skřipec Linziclip, a z vrabčího hnízda je za pár vteřin skvělý look.

Ptáte se, v čem se liší od klasického vlasového skřipce? Kouzlo tkví v geniálním provedení. Nekoukají z něho žádné pérka ani žádné dráty, na první pohled není poznat, že se jedná o skřipec. Díky patentovanému mechanismu ve vlasech perfektně drží. Netahá, netlačí, přesto se chytí přesně tam, kde má. Je vhodný pro všechny typy vlasů, oblíbily si jej díky tomu i malé slečny. Clipy můžete vyzkoušet ve třech velikostech a různě je kombinovat.

Patentovaný vlasový skřipec Linziclip vám nabídne revoluční tvar se skrytými pérky a pevné sevření účesu, na které se můžete spolehnout po celý den!

Můžete vybírat z pestré škály různých barev. Nejnovější kolekce je ve znamení květin a puntíků. Nechybí výrazné barvy i klasické, které můžete snadno kombinovat s outfitem. Některé clipy zdobí drobné krystalky. Linziclipy vás budou bavit. Střídejte je podle nálady a vytvořte si vždy dokonalý účes za pár sekund. Jistě vás potěší také cena, Maxi clip, který je nejdražší, stojí kolem 99 Kč.

Sefiros Beauty Body Minerals pro krásnou pokožku

Toužíte po krásné pokožce? Jedině zdravá a dostatečně vyživená pleť vypadá pěkně. V létě už ji neskryjete pod kabáty a dlouhé kalhoty. Jako skvělý tip vám dáme řadu Beauty Body Minerals od značky Sefiros. Jde o kosmetiku z Mrtvého moře, která má velmi blahodárné účinky na pokožku. Z této kolekce můžete vyzkoušet tělový peeling a tělový olej.

Užijte si perfektně hydratovanou a vyhlazenou pokožku díky unikátní kompozici aktivních látek s vysokým podílem vyživujících minerálů

Peeling Sefiros Beuty Minerals v sobě uchovává výjimečné účinky mořské soli z Mrtvého moře. Pleť hluboce čistí, odstraňuje odumřelé buňky a zároveň ji zklidňuje za pomoci aromatických olejů. Jde o unikátní spojení soli a výživných olejů. Velmi příjemný je aromatický tělový olej Oceán, který vaši pokožku zahalí vůní nespoutaného oceánu. Olej není mastný, přesto pleť dokonale hydratuje a zanechá ji hebkou a svěží.

Oproti jiným olejům si marulový olej mohou užívat opravdu všechny typy pleti, dokonce i smíšená a mastná

Poklad z Afriky – marulový olej

Kosmetické oleje si v posledních letech našly mnoho svých příznivců. Jistě dobře znáte arganový olej, bambucké máslo či kokosový olej. Marulový olejnení zatím tak populární, přesto dokáže velmi příjemně překvapit. Objevte multifunkční přípravek od značky Sefiros, jehož lehká textura připomíná spíše sérum. Krásně se vstřebává do pokožky a nemastí ji. Pleť je hloubkově vyživená a hydratovaná. Stane se vaším skvělým společníkem nejen v létě.

Reklama

Související témata:

Načítám