Hlavní obsah

5 jógových ásan, ve kterých se dobře souloží

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Jóga může být klíčem k lepšímu a šťastnějšímu životu. Ať už je to flexibilita těla, úctyhodný fyzický výkon nebo posílené libido, ásany nic nepřekoná. Co to je a jak souvisí s milováním? V těchto pozicích se dokonale protáhnete a ještě si užijete spoustu nových chlípností!

Článek

Za ásanu se obecně označují pozice těla při cvičení jógy. Některé jsou náročnější, jiné působí až klidným, uvolňujícím dojmem. A už vás někdy napadlo spojit tohle populární cvičení se sexem? Neváhejte a prožijte orgasmus neotřelým způsobem! Na výběr máte hned z pěti jógových ásan, ve kterých se dobře souloží.

1. Ardha Uttanásana (rovný předklon)

Patří do základní úrovně, takže ji zvládnou i začátečníci. Jednou z výchozích pozic je stoj spatný. Dejte si pozor na krční páteř, ta musí být úplně rovná. Vytáhněte páteř vzhůru a překlápějte rovná (!) záda v kyčlích. Ale pozor, je možné předklánět se pouze tak daleko, dokud to záda dovolí. Dlaně následně položte na zem. Co získáte, pokud se pomilujete zrovna v rovném předklonu?

Zapojíte pánevní dno (posílení těchto svalů snižuje bolest během milování), prokrvíte mozek a prsní bradavky, neboť ňadra visí dolů. Hrudník je tak citlivější na dráždění.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

V této pozici únava mává na rozloučenou, stimulují se pohlavní orgány. Hloubka průniku je větší, pozice je zároveň vhodná i pro anální sex. Tak už se za vás milenec postavil?Foto: fizkes, Shutterstock.com

2. Apanásana (vyháněč větrů)

Vychází se z lehu na zádech. Střídavě s výdechem pokrčte pravou a levou dolní končetinu a přitáhněte ji k hrudníku. Ruce vždy objímají přitahované koleno. Apanásana posiluje břicho, protahuje bederní páteř a zlepšuje trávení.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Hloubka průniku při sexu je taktéž větší, ale k orgasmu se dá dopracovat i drážděním klitorisu. Veškeré pohyby jsou na partnerovi, tak ať s tím dopředu počítáFoto: fizkes, Shutterstock.com

3. Ananda Balásana (šťastné dítě)

Jakousi variantou misionářské pozice je i ásana uvolňující bederní páteř. Lehněte si na podložku či na postel, pokrčte nohy a přitáhněte si je k hrudníku. Poté si rukama zevnitř chyťte vnější okraje chodidel. Snažte se, aby byla kolena směrem k podlaze. Nohy se pak dají obtočit kolem trupu milence.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Jedná se spíš o odpočinkovou milostnou pozici, nicméně i tak má co nabídnout. Navzájem sledujete své reakce. Můžete použít i nějaký z párových vibrátorů, který se zavádí současně s penisem do pochvy, takže vibrace dráždí i penis. Neříkejte, že po tom roky netoužíte…Foto: fizkes, Shutterstock.com

4. Nykundžásana (zlomená květinka)

Dlaně i kolena jsou na podložce, vycházíte z bodu na všech čtyřech. Nohy mějte na šířku pánve. Trupem trochu vycouvejte vzad,  natáhněte ruce, čelem se opřete o podložku a vyšpulte pozadí. Dlaně můžete spojit.

I když v jógové praxi zlomená květinka uvolňuje celé tělo a zlepšuje dýchání, v té sexuální se připravte na důkladnou stimulaci přední strany pochvy a bájného bodu G. Mimochodem, ten se prý podle některých odborníků nejsnáze hledá v době ovulace, kdy je nejcitlivější.

Foto: UvGroup, Shutterstock.com

Další výhoda této pozice? Partnerovi nevidíte do tváře, takže si v roli milence můžete představovat kohokoli. Jak chlípné!Foto: UvGroup, Shutterstock.com

5. Dandásana (sed s nataženýma nohama)

Dandásana je výchozí ásana pro všechny sedy a torzní polohy. Musí ji však provádět partner. Nechť si sedne, hlavu má v prodloužení zad a jeho pohled směřuje vpřed. Dandásana podporuje pánevní a pohlavní orgány, zlepšuje funkce jater, tlustého střeva a ledvin, odstraňuje únavu a pojí se s takovou malou hrou pro dva.

Řekněte milenci, ať v ní bez hnutí setrvá co možná nejdéle – aniž by se vás dotýkal. Dejte mu nohy od sebe, obkročmo si na něj sedněte a „nenápadně“ ho přemluvte k pořádné jízdě. Muže potěší, když převezmete iniciativu! (Zdokonalte se v jezdeckých pozicích)

Foto: GingerKitten, Shutterstock.com

Tuto pozici provádí partner. Vy se různě předklánějte a zkoušejte rozličné úhly pronikání. Když se prohnete v zádech a mírně zakloníte, narazíte na bod G. Nic víc nepotřebujeteFoto: GingerKitten, Shutterstock.com

A co je na těchto pozicích nejlepší? Nemusíte být ostřílení jogíni, abyste si v uvedených ásanách nemohli protáhnout tělo a zároveň si užít báječný sex!

Reklama

Načítám