Hlavní obsah

5 poloh, které vystaví ženský klín slasti

Foto: thinkstock

V sexu jde o jednu jedinou důležitou věc: abyste z něj měli něco oba!Foto: thinkstock

Reklama

Patříte k ženám, které dospívají k vyvrcholení převážně drážděním zevního pohlaví? On tenhle fakt přehlíží? Nic naplat, milujte se v pěti pozicích stimulujících to nejdůležitější! Užijete si oba!

Článek

„Nejčastěji dochází k vyvrcholení při stimulaci klitorisu. Žena k němu dospěje sama nebo společně s partnerem,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor.

To druhé považujme za ideální stav, protože není partner jako partner. Na jedné z tiskových konferencí ohledně partnerské a sexuální spokojenosti českých mužů a žen středního věku se další významný sexuolog, tentokrát Petr Weiss, nechal slyšet, že čeští muži klitoridální dráždění podceňují! Co s tím? Neházejte flintu do žita a naučte se následujících pět poloh, které poskytnou tolik rozkoše pro klitoris, kolik jen budete chtít!

1. Oddaná

Jednoduchá, pro ženu nenáročná, ale velmi účinná poloha, která zajistí velkou hloubku průniku a silné dráždění klitorisu zároveň? Zahrajte si na submisivní milenku! Stačí lehnout si na záda, kolena přitáhnout k hrudníku a dát je od sebe. Partner přiklekne, opře se o svoje ruce, kterými zároveň vytvoří oporu pro vaše nohy. Veškerá aktivita je na muži, ovšem vaše pánev nemusí jen tak nečinně „přihlížet“. Zapojte ji a znásobte svoji rozkoš jemným pohyby, kterými milenci tak říkajíc půjdete naproti…

2. Trakař

Pokud se nebojíte, trochu se do toho „opřít“, vyzkoušejte další pozici nazvanou trakař. Nejdřív se posaďte, pak se vzepřete na rukou i nohou tak, aby se milenec mohl dostat mezi vaše kolena. Bude se muset trochu naklonit, ale zase tak nepohodlné to pro něj nebude. Co dál? Pohyby jeho těla přímo stimulují klitoris, tak pár minut v téhle poloze vydržte, ať máte na co vzpomínat!

3. Ypsilon

Na první pohled lenivá pozice v sobě skrývá neskutečný potenciál! Vy si pohodlně lehněte na záda, pak jednu nohu pokrčte, druhou mírně nadzvedněte. Milenec si přilehne na bok kolmo k vaší pánvi, přičemž jednu svoji nohu taktéž pokrčí, aby se mohl pohodlně uvelebit. (Propleteni budete připomínat písmenko ypsilon.) Ten ideální úhel průniku ihned poznáte, protože tření jeho klína o ten váš se rozhodně přehlédnout nedá!

4. Lázně

Od písmenka ypsilon se dá nenásilně přejít k další pozici, která slibuje maximální pozornost pro váš klitoris. Je skvělé, že na ní opravdu není nic těžkého a ani jeden z partnerů se nenadře. Jak na to? Položte se na záda, roztáhněte nohy od sebe a jednu z nich pokrčte, pokud se tak již nestalo při přechodu z předchozí polohy. Milenec shora přilehne a nakloní se k jedné straně, přičemž jednou svojí nohou položenou na posteli udržuje rovnováhu. Vaše volná, natažená noha objímá partnera. Nic víc, nic míň, jak se říká. Výsledkem je hlubší průnik a neuvěřitelný zážitek! Že by velmi intimní tip na dnešní večer?

5. Těsný kontakt

Požádejte ho, aby dosedl na paty, pak na něj nasedněte a nohama ho sevřete okolo boků. Muž vám může pažemi nadzvedávat zadeček či vás jinak podporovat v pohybu, pokud by se mu zdála vaše aktivita příliš lenivá. Tření „jeho“ o „ni“ vás bude bavit, na to vezměte jed! Jo, a pohled do očí se zalíbí všem romantikům, kteří plánují překvapit své drahé polovičky. Tak hurá do toho!

A jaké polohy máte v oblibě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám