Hlavní obsah

5 schopností, které vás v posteli odliší od ostatních žen!

Foto: thinkstock

Muži mají o tom, jaká by měla žena být, překvapivě jasné představyFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po čem muži v posteli touží? Nenosí se přehnaná choulostivost ani stydlivost! Těchto pět „postelových“ vlastností dá vyniknout ženskému sex-appealu, říkají muži a prosí: Takové vás chceme, dámy!

Článek

V pohádkách a romantických komediích to funguje tak, že statečný rytíř, dnes ideálně majitel prosperující firmy se zářivým úsměvem a bez rodiny, zachrání krásku v nesnázích, s níž je shodou okolností absolutně milostně kompatibilní. Škoda, že to takhle chodí jen ve filmu. Mužská duše není spokojená jen tak s něčím. Vyhovují jí milenky, které mají „něco navíc“ než jen potíže a zálibu v ochranitelských mužských náručích. Co? Zde je pět vlastností, které vás v posteli odliší od ostatních.

1. Cimprlich? Ne, díky!

Když je žena v posteli příliš jemná, choulostivá, zhýčkaná, rozmazlená a naprosto normální věci zveličuje, muži lomí rukama. Jste pravý opak? Gratulujte si!

Pepa (38): „Je hezké milovat se s normální ženskou, která nedělá vědu z toho, že se jednou neuhlídám a mám orgasmus dřív než ona nebo že jí vinou mého zběsilého vzrušení přistane pár kapek spermatu na obličeji, i když jsem to neplánoval. My chlapi prostě chceme milenky, ne výstavní exempláře, které se pořád něčeho bojí a štítí!“

2. Radost ze sexu

Rozdíl mezi dobrým a špatným sexem je ten, jak se k milování postavíte. Čím větší nadšení, zaujatost a radost z milování, tím lépe.

Zdeněk (29): „To je to, co sexu dodává ten správný náboj! Na tom, co máte vy nebo ona na sobě, vůbec záleží. Když muž pozoruje ženu, která si sex vychutnává, štěstím se může zbláznit. A zvlášť se to týká orálního sexu. My muži ho nemáme nikdy dost, a každá, která se u nás chce blýsknout, to ví.“

Foto: thinkstock

Dámy, projevujte radost ze sexu!Foto: thinkstock

3. Sexuální osobnost

Odvaha projevit se na muže působí jako afrodiziakum!

Hugo (38): „Jednou mi do práce zavolala milenka, že právě masturbuje. Okamžitě jsem zrušil další jednání, přiřítil se k ní domů, a pak jsme si užili ten nejlepší sex, jaký si pamatuji. Zpětně jsem si uvědomil, že kombinace jejího spontánního telefonu, odvážného tvrzení a mojí představivosti udělala ten zážitek tak výjimečný.“

4. Nápaditost

„Vymýšlejte si nejrůznější druhy hlazení a mazlení: dlouhé tahy po penisu nahoru a dolů a zároveň hluboké proniknutí do úst, kratší pohyby na hlavičce a penis jen na okrajích úst,“ říká Tracey Cox, britský sexuální guru v sukni, s tím, že čtyřiceti procentům mužů se líbí, když je partnerka při milování něžně kouše.

Milan (33): „Půl roku jsem chodil s úplně ztracenou existencí jen proto, že ta holka v posteli pořád vymýšlela něco nového. Jednou se zaměřila na moje uši, pak mě přiváděla k šílenství olizováním palců u nohou. Na těch jejích nápadech jsem byl doslova závislý! Nedokázal jsem se s ní rozejít, ale ona mi to pak usnadnila – našla si jiného. To ale nemění nic na tom, že dodnes na ni s úsměvem vzpomínám!“

Foto: thinkstock

Nové nápady v posteli se ceníFoto: thinkstock

5. Schopnost vyvrcholit

„Ženský orgasmus je silné erotikum a stimulans, muži zvedá sebevědomí, aniž by na tom měl nějakou zásluhu, a činí ho šťastným,“ říká sexuolog Zlatko Pastor.

Olda (32): „Neznám nic hezčího, než když žena pode mnou zažívá neskutečný příval slasti, zmítá se v orgasmu a křičí slova, která my muži tak rádi slyšíme. Je to jako balzám na duši. Nic proti ženám, které orgasmus nemají, ale u tohohle přírodního úkazu chceme být všichni. Vždyť si připadáme jako nadsamci!“

Říkáte si, že mužům stačí opravdu málo, aby byli šťastní? Možná ano, možná ne. Jisté je ale to, že tyhle ženské vlastnosti či schopnosti, chcete-li, jsou jim velmi sympatické. Pokud chcete „body navíc“, neváhejte si je osvojit!

A co zase vy milujete na mužích?

Načítám