Hlavní obsah

5 tajných znamení, že je žena skvělá milenka

Foto: thinkstock

Mužům by se jistě líbilo, kdyby uměli hned odhadnout, jaká bude žena v posteliFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je možné spolehlivě předpovědět, jaká je žena v posteli? Vědci tvrdí, že asi ano! Dejte si pozor na způsob, jakým jíte, i na druh oblíbené zmrzliny, dámy! Obojí totiž vaše milenecké kvality prozradí!

Článek

„Postelové umění ženy je velmi těžké odhadnout," vysvětluje Helen Fisher, antropoložka z Rutgers University s tím, že vysoké podpatky, krátké sukně a sexy chůze nic moc neznamenají. „To jsou příznaky záměru. Nejedná se ale o známky toho, že tato osoba skutečně v posteli vyniká a je kompatibilní s daným mužem,“ vysvětluje pro magazín Men‘s Health. Jak tedy pánové dopředu poznají, co v posteli dokážete?

5 věcí, které prozrazují dobrou milenku

1. Jídlo

„Podívejte se, jak žena používá vidličku. Spěchá? Smyslně si jídlo užívá, nebo do talíře jen titěrně ťuká?“ říká Candida Royalle, producentka a režisérka filmů pro dospělé. „Pokud někdo jí pomalu, pravděpodobně se miluje dlouho a rád," dodává Candida Royalle. Inspirace pro vás, dámy. A po jídle se nechte pozvat na něco sladkého.

2. Vkus na zmrzlinu

Jak najít perfektní milenku? „Odhalte, jakou zmrzlinu má ráda,“ říká Alan Hirsch, neurolog a ředitel Smell & Taste Treatment and Research Foundation v Chicagu, tedy ústavu zabývající se výzkumem čichů a pachů. Doktor Hirsch provedl studii 720 lidí ve věku 24 až 59 let, v níž porovnal osobnostní testy respondentů, vkus na zmrzlinu a další oblíbené chutě dotázaných a jejich partnerů. Co zjistil?

Foto: thinkstock

Láska ke zmrzlině konkrétní chuti prý prozrazuje hodněFoto: thinkstock

  • Zmrzlina s příchutí kávy vypovídá o dramatičnosti a koketnosti dané ženy, která v posteli jde za tím, co si umane.
  • „Holky vanilky“ jsou impulzivní, milostně spontánní a upřímné, mají silné vztahy se svojí rodinou.
  • Mátová zmrzlina upozorňuje na sobeckost. Od takové milenky se péče čekat nedá.
  • Oblíbenost čokoládové příchutě napovídá, že žena se nudí v obvyklých rutinách. Je potřeba neustále stimulovat její mysl.
  • Jahodová zmrzlina je synonymem pro plachost, umíněnost a sebekritičnost. S takovou milenkou je hodně práce.
  • Banán rovná se velkorysá, čestná, empatická milenka.

3. Neverbální chování

Michael Cunningham, profesor sociální psychologie na University of Louisville, říká, že opičení, napodobování chování je nejupřímnější způsob lichocení mezi partnery. Takže jestli žena kopíruje gesta muže a přizpůsobuje se jeho pohybům a rytmu, je naladěna na stejnou vlnovou délku a nejspíš to takhle bude klapat i v posteli. V opačném případě se muž musí připravit na milostnou válku.

4. Umění líbání

„Způsob, jakým se osoba líbá, hodně vypovídá o tom, jak se miluje," vysvětluje sexuoložka Ava Cadell. „Nejlepší milenky jsou ty, které umějí vytvořit sexuální očekávání. Začínají s jemnými polibky, pak třeba olíznou horní ret, sají ten spodní, hrají si,“ říká odbornice. No jo, u líbání to všechno začíná! Nebo ještě mnohem dřív?

Foto: thinkstock

U líbání to většinou začínáFoto: thinkstock

5. Energický tanec

Helen Fisher dál komentuje, že energický tanec prozrazuje toho, kdo je v dobré kondici. Exhibicionismus značí sebevědomí, takže jestli se smyslně kroutíte na vyvýšeném pódiu před zraky padesáti lidí, působíte na ně dojmem otevřenosti, nevázanosti a milostných kvalit. Od takové ženy prý muži očekávají hotové erotické rodeo!

Tak co, sedí na vás tyto poznatky?

Načítám