Hlavní obsah

6 věcí, po kterých ženy touží při milování s novým mužem

Foto: thinkstock

Kéž by všichni muži věděli, po čem ženy touží, když se s nimi poprvé intimně sblížíFoto: thinkstock

Reklama

První sex s novým mužem? Ne vždy to bývá super. Může za to nervozita a vzájemná neznalost, ale i to, že pánové netuší, po čem ženy už při prvním sblížení touží. Je to těchto šest věcí!

Článek

Nedávno jsme psali o tom, po čem při prvním milování touží muži (připomenout si to můžete zde). Ale svá tajná přání mají i ženy. Od muže, s nímž se rozhodnou milostně sblížit, by se rády dočkaly následujících šesti věcí.

1. Skvělý orální sex

Tohle je samozřejmě i na jeho seznamu přání, ale pro ženy je orální sex ještě důležitější. Pro mnohé z nich jde o jeden z mála způsobů, jak dosáhnout orgasmu. A když z muže vycítí neochotu, nejde jen o to jedno konkrétní vyvrcholení, ale o jakýsi výhled do budoucna. „Objeví se obavy, že takhle to bude i příště. A ano, sex nejsou jen orgasmy, ale pokud je skóre milion k nule, a ta nula je vaše, jaký to pak má smysl?“ vysvětluje britská sexpertka Tracey Cox.

2. Nechají si poradit

Je jedno, kolik měl váš nový přítel před vámi milenek, každá žena je jiná. Když mu ukazujete či radíte, co se vám líbí a kde se vás dotýkat, není to kritika jeho milostných dovedností, ale jen snaha naučit ho, jaká jste vy. A tak by to měli muži brát! „Ženy jednoduše touží, aby si pánové nechali poradit, aniž by se urazili a pokládali to za útok na jejich erotické schopnosti,“ vysvětluje Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Hlavně nebrat si vše osobně a neurážet se, když jim chceme jen něžně naznačit, co se nám líbí. To by si ženy přályFoto: thinkstock

3. Zbytečně se nepředvádí

Snaha udělat dojem je jedna věc, ale pokusit se do jednoho milování vměstnat polovinu akrobatických poloh z Kámasútry, je věc zcela opačná. Bohužel muži si často myslí, že pro ženy je skvělý sex takový, který připomíná spíš nikdy nekončící souložící maraton, a je to honba za neobvyklými technikami. Je to ale omyl! Ženy si chtějí milování užít, ne při něm zemřít v krkolomné poloze.

4. Dodržuje „orgasmovou etiketu“

Tady není o čem diskutovat. Všechny ženy jednoduše doufají, že jejich nový milenec si je vědom toho, v jakém pořadí by měli partneři vyvrcholit. „Žena je na řadě první, až pak přichází na řadu muž. Je to zcela jednoduché,“ upřesňuje Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Ano, ženy chtějí, aby je i v posteli muži zahrnuli hromadou komplimentů! Chtějí slyšet, jak jsou krásné, sexy a že je jejich tělo dokonaléFoto: thinkstock

5. Nešetří komplimenty

Ženy potřebují vědět, že se svému milenci líbí, že jsou pro něj sexy a neodolatelné. A k tomu je potřeba dostatek originálních, a hlavně konkrétních komplimentů. Takže žádné „ty jsi nádherná“, ale hezky cíleně „ty máš tak nádherný zadeček“.

A pánové by také měli zapomenout na univerzální oslovení typu „kotě“ a „bejby“, ale zřetelně a smyslně vyslovovat jméno své partnerky!

6. Trocha akce po

Je obecně známo, že zhruba půl minuty poté, co muži dosáhnou vyvrcholení, jejich organismus zaplaví jakýsi hormon spánku. „Přesto ženy touží po tom, aby i když už je po všem, sebrali zbytky svých sil, trochu se s nimi pomazlili a zašeptali něco o tom, že to bylo úžasné,“ radí Tracey Cox.

A po čem při prvním sexu toužíte vy?

Reklama

Načítám