Hlavní obsah

7 největších zbytečností ze sexshopu

Foto: Thinkstock

Ne u všeho, co nabízejí sex shopy, lze nalézt nějaký smyslFoto: Thinkstock

Reklama

Obchody s erotickým zbožím jsou tak inspirativní! Ovšem ne všechno z jejich nabídky zpestří milostný život. Co se jeví jako naprostá zbytečnost? Neutrácejte za těchto sedm věcí!

Článek

Erotické obchody nabízejí nepřeberné množství erotických pomůcek určených pro každou náturu, styl milování a snad i příležitost. (Zaplať pánbůh za to!) Sem tam se však objeví nějaký produkt, který za utrácení nestojí. Také se vám zdá, že těchto 7 případů hovoří za vše?

1. Vonné želé do koupele

Podle výrobce zázračného prášku, kterým je společnost Gelli Baff, prý stačí nasypat do teplé vody sáček přeměňující vodu na barevné želé, a rázem je o erotickou zábavu postaráno.

Pro navrácení do původního stavu se do lázně přisype sáček s číslem dva. A cena? Zhruba 179 korun. No, pro děti skvělé, ale k čemu je to dobré pro milovníky sexu? Důvod, proč tento výrobek nabízejí erotické obchody, jsme zatím nenašli.

2. Čaj pro osvěžení

Mezi nevysvětlitelné záhady patří i nabídka výrobce Les Petits Bonbons, který pěje ódy na čajovou koupel vhodnou pro dva. Název je Love Bath Tea a stojí 200 korun. Nechte ho louhovat a poté se společně ponořte do lázně. Výsledkem bude pročištěná pokožka a svěží mysl.

Anebo si na zahrádce natrhejte oregano a hrst vhoďte do vany. Všechny kořenářky vědí, že tenhle recept povzbuzuje libido. Ušetříte na výrobku i poštovném.

Foto: Archiv firem

Chcete se vykoupat v želé nebo v čaji? Bránit vám nebudeme, ale přiznáme se rovnou, že v tom erotický smysl nevidímeFoto: Archiv firem

3. Intimní deodorant

O důležitosti intimní hygieny není třeba polemizovat. Myšlenky, že všichni chtějí být před sexem svěží, se chytila společnost PharmQuests. Ta uvedla na trh intimní deodorant Fresh Me určený pro muže i ženy.

Za 6 mililitrů zaplatíte 189 korun, přičemž sprej pomáhá zbavovat se nepříjemné vůně v rozkroku. Myslíte, že ve dnech, kdy teploty atakují pětatřicet stupňů ve stínu, pomůže lépe než sprcha? Ti, kdo tomu věří, ať si ho koupí.

4. Španělské mušky

Sexuologové se shodují, že afrodiziaka mají pouze placebo efekt. Nicméně pořád je to lákavé téma a kupujících neubývá. Co kdyby to náhodou vyšlo, že?

Ze zvědavosti to můžete zkusit třeba u holandské společnosti Cobeco Pharma, která nabízí kapky za 349 korun. Množí se negativa na jejich pouze „občasnou účinnost“ a hořkou chuť. Že by krém, který je o stovku dražší, fungoval lépe? Tak ještě jednou. Je to pouze pomocník, ne základní kámen milostného života…

Foto: Archiv firem

Naše redakce se shodla na tom, že se místo použití intimního deodorantu raději myje. A španělským muškám také nevěřímeFoto: Archiv firem

5. Maska na oči

Koho by nenapadlo zakrýt si při sexu oči? Firma PicoBong to ví, a proto nabízí masky s názvem See No Evil. Jsou z neoprenu. Zřejmě kvalita, když stojí přes sedm stovek. To kožená maska od společnosti Zado jde ještě dál. Dáte za ni 2000 korun? My ne, zdá se nám to zbytečné. Šál, šátků a kravat, které se dají pro tento účel použít, má každý doma dost.

6. Tablety na změnu chuti ejakulátu

Jak si zpříjemnit orální sex? Americká společnost Made by Blue Mountain Nutraceuticals má recept. Tím jsou tablety Sweet Release Male Formula, které mění chuť spermatu, jež se pak podobá jablku.

Měsíční kúra (60 tablet) vyjde skoro na tisíc korun s tím, že efekt přichází nejdříve za týden, většinou však ke konci užívání. To ochucené lubrikační gely určené pro orální sex se pohybují v cenové relaci 300 až 600 korun. A účinek je okamžitý. Nejsou ty tablety zbytečností? Co člověk, to názor…

Foto: Archiv firem

Maska na oči za 2000 korun? Uf! A tabletky, po kterých chutná ejakulát po jablku? Proč ne... Ale chce se vám na to čekat dva měsíce?Foto: Archiv firem

7. Dildo s ejakulací

Bylo otázkou času, kdy někoho napadne, aby z této nevibrační erotické pomůcky stříkalo cosi, co napodobí sperma.

Nic proti zajímavé myšlence, ale do pumpičky, která je součástí balíčku, se dávkuje voda, popřípadě mléko pokojové teploty. Zatím nikdo nepřišel s bílým lubrikačním krémem jakožto věrnou napodobeninou mužského ejakulátu, a tak to celé, prozatím, postrádá smysl. Jinak je ale dildo okolo pětistovky (výběr slušný) fajn věc!

Foto: Archiv firem

Dildo, které stříká teplou vodu, asi málokoho nadchneFoto: Archiv firem

A co je erotická zbytečnost podle vás?

Reklama

Načítám