Hlavní obsah

7 SOS tipů, které oživí milování. Když vás sex doma přestává bavit!

Foto: Profimedia

Už vás stereotyp nudí? Tak to přece zkuste jinak! Copak je to taková věda?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď hned proměnit svůj bídný milostný život za něco víc vzrušujícího? Zázraky možná neexistují, ale kdo má snahu, sklidí ovoce. Těchto sedm sexy tipů pomůže každému, kdo je bude brát vážně!

Článek

Neustále se radovat ze sexu? Mít na něj čas? Při dnešním tempu a shonu je to dost těžká úloha a mnozí odborníci včetně britské spisovatelky a sběratelky erotických rad Sally Bishop, která napsala intimní příručku Sexuální inspirace s podtitulkem Vzrušující nápady pro lepší milování, apelují hlavně na představivost. Ta nesmí nikdy usnout. A když už se tak stane, měla by se probudit.

„Nechte ji vybouřit se a nové či méně používané nápady zkoušejte jinde než v posteli,“ radí Sally Bishop. A co má na mysli?

Pokud chcete mít sex dlouhodobě mnohem zábavnější, přestaňte kouřit (kouření má na sexuální život zhoubný vliv), nadměrně nepijte, nejezte příliš mastná a smažená jídla, která tlumí touhu (naopak do jídelníčku zařaďte víc vlákniny), zatočte s nadváhou, která není sexy, a cvičte ducha i tělo. A co těch sedm vyloženě záchranných tipů, které promění sex v zábavu? Začnete změnou prostředí!

1. Investujte do interiéru

Nemáte možnost „někam se uklidit“? Ložnice je jediným místem, kde máte soukromí? Mnoho párů, které se milují dlouhá léta ve stejné posteli, před stejnými tapetami a záclonami a pod stejným stropem, zjistilo, že když přestaví/předělají/oživí tento prostor, jejich sexuální život se změní k lepšímu. Proto neváhejte koupit nové ložní prádlo, vymalovat, vyměnit obrazy – prostě zaměřte se na kulisy. Ihned zaznamenáte pozitivní, svěží vítr! A dál?

Foto: Profimedia

Zkuste jinou postel, a jestli tu možnost nemáte, tak se z ní přesuňte jinam do bytu :-)Foto: Profimedia

2. Praktikujte „značkování“

Dejte si za cíl milovat se na každém kusu nábytku ve vašem domě. Což o to, židle, stůl nebo příborník patří mezi klasiky, ale co třeba takový noční či servírovací stolek? Jo, jo, tady už se kreativně vyblbnete…

3. Vžijte se do role někoho jiného

„Buďte nevěrní – s vlastním partnerem. Do hotelu běžte každý sám, dejte si spolu večeři nebo si něco vypijte, potom se přesuňte do pokoje,“ popisuje Sally Bishop s tím, že není problém zahrát si na to i doma. „Některé dvojice zachází dokonce tak daleko, že při sexu najednou jeden z nich zvolá: Honem, manžel/ka se vrací!“ Máte odzkoušeno?

4. Nabuďte se již po probuzení

Ráno, než se každý vydáte do práce, si řekněte, v kolik hodin (přesně!) spolu budete mít sex. A pochopitelně to dodržte. Takovéto plánování zvlášť páru, který na sebe přes týden nemá čas, může jedině prospět.

I britská sexuální poradkyně Linda Sonntag tvrdí, že předběžné plánování zvyšuje nedočkavost a vzrušení. Sama dokonce říká, že se vyplatí domlouvat si s partnerem stále nové a nové schůzky a věnovat je vždy něčemu novému.

5. Vytrénujte svoji představivost

Rozložte v ložnici co nejvíc zrcadel a předstírejte, že za nimi stojí dav lidí, kteří vás pozorují. Už jen pouhé pomyšlení na něco tak „nepřípustného“ vám i partnerovi pustí do žil hravost. Možná budete i ledacos předstírat a sex zveličovat. Ale to se v takových situacích může!

Foto: Profimedia

Každý jen trochu použitelný kousek nábytku se hodí!Foto: Profimedia

6. Zapojte se do sebepoznávání

„Každý z vás napíše seznam deseti způsobů mazlení nebo praktik, které jste ještě nezkoušeli, a potom se o ně pokuste,“ dál uvádí Sally Bishop. Ovšem nezapomeňte, že i když partner na listinu připíše něco, o čem víte, že už mezi vámi proběhlo, nekritizujte ho. Prostě si to chce připomenout či prožít znovu. Co je na tom?

7. Poškádlete své dětské já

Hravost jako taková se ve vás může probudit při činnostech, které jste dělali jako děti, ovšem teď jim dáte milostný nádech.

Malování na tělo, házení polštáři, hra na doktora, chození po bytě bez oblečení (tedy bez studu jako kdysi, když jste neuměli ještě ani pořádně mluvit)… Jdete do první myšlenky, která vás napadne, když se řekne dětství – a převeďte ji do dospělácké verze. Uvolní vás to, nevěříte?

Jak a čím proměňujete sex v zábavu právě vy?

Reklama

Načítám