Hlavní obsah

7 tipů jak být na konci zimy fit!

Reklama

Cítíte to ve vzduchu? Že by závan jara? Nezapomeňte ale, že se paní zima stále drží svými drápky a jen tak se nepustí! Přečtěte si pár tipů, jak toto období zvládnout ve formě…

Článek

Věděli jste, že je ve vašem oblíbeném supermarketu nebo drogerii spousta potravinových doplňků, které vám s tím vším pomohou?

Vitaminy z obchodu? Dnes už říkáme ano!

Pryč jsou doby, kdy jste neměli možnost výběru a spolehlivým pomocníkem byly pouze vitaminy z lékárny. Dnes si v obchodě koupíte velmi kvalitní doplňky, a navíc za příznivé ceny. Dodavatelé produktů vyvinutých a vyrobených v České republice, jako je například známá MaxiVita, se dnes a denně zamýšlejí nad běžnými denními potřebami a životním stylem svých zákazníků.

Dodavatelé produktů vyvinutých a vyrobených v České republice, jako je například známá MaxiVita, se dnes a denně zamýšlí nad běžnými denními potřebami a životním stylem svých zákazníků

7 tipů pro zdraví

1. Posílení imunity – v přechodných obdobích je žádoucí své tělo ochránit před oslabením imunitního systému vitaminy ve správné formě. Vyzkoušejte bylinné sirupy, šumivé tablety nebo čistý vitamin C.

2. Močové cesty – střídání venkovních teplot nebo předčasné obutí jarní obuvi může mít za následek prochlazení močových cest. Stačí rychle sáhnout například po horkém nápoji MaxiVita s obsahem brusinek nebo zvolit bylinný sirup s brusinkami.

3. Na únavu – obohaťte své tělo o železo (nový bylinný sirup MaxiVita železo + kopřiva), a zbavte se tak nepříjemné únavy. Rozpusťte si šumivou tabletu Ginkgo biloba pro osvěžení mysli (MaxiVita herbal Gingko Biloba) nebo zkuste novinku MaxiVita Energy power ve stick-packu na vsypání do úst bez zapíjení.

4. Očista organismu – sáhněte po kapslích Očista jater nebo zkuste velice oblíbenou Chlorellu japan (taktéž k dostání od značky MaxiVita Detox Chlorella). Zvlášť důležité je vyrovnané pH v organismu, ke kterému vám jistě pomůže nápoj MaxiVita Odkyselení organismu.

5. Sportem ku zdraví! potřebujete mít kondici? Měli byste myslet na přísun hořčíku a vitaminu C v co nejjednodušší formě. Opět sáhněte do regálu ve vaší drogerii po výrobku MaxiVita Magnézium nebo Vitamin C stick-pack – nová forma vitaminů s okamžitým účinkem, stačí vsypat do úst. Báječně chutná a nemusíte zapíjet.

6. Regenerace – kvalitní spánek je velmi důležitý pro regeneraci vašeho těla. Vyzkoušejte MaxiVita Bylinný sirup Klidný spánek. Obsažené extrakty z bylin podpoří zklidnění organismu a navodí mentální pohodu.

7. Pro děti – důležité je udržet imunitu dětí v pozoru a dodat dostatečné množství vitaminů pro podporu obranných látek. Existuje oblíbená řada MaxiVita The Simpsons, která obsahuje Omega-3 (rybí tuk s příchutí Tutti-Frutti), Multivitaminové želatinky s ovocnou příchutí, Kolostrum + vitamin D3 nebo šumivé tablety pro přípravu lahodného pomerančového vitaminového nápoje.

Tak si při příští návštěvě vzpomeňte a zastavte se u regálu s vitaminy. MaxiVita – vaše vitaminy z obchodu. Více www.nasevitaminy.cz nebo www.maxivita.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám