Hlavní obsah

7 věcí, které v posteli vyděsí každého muže

Foto: thinkstock

Každý muž se prý setká nejméně jednou za život se ženou, která ho něčím totálně vyděsíFoto: thinkstock

Reklama

Chce to! Teda chtěl. Cosi ho vyděsilo… Vy! Asi víte, jak během minuty rozdupat vášeň. Nechápete? Tohle je sedm věcí, které muže od milování stoprocentně odradí!

Článek

I tak neohrožená bytost, jakou muž bezesporu je, se může v posteli vyděsit neskutečným způsobem. A překvapivě k tomu stačí málo.

1. Zuby

Filadelfská psycholožka Barbara De Angelis říká, že mezi nejstandardnější prosby mužů směrem ke všem ženám patří omezení kontaktu zubů s jejich penisem. Proč? Mužský penis je citlivý. Většině mužů se nelíbí, když je kousán, žvýkán nebo štípán. „Dávejte si na zuby pozor a schovejte je za rty. Váš partner bude mnohem spokojenější,“ radí dámám v jedné ze svých knih.

2. Křik

„Muži mají rádi ženy, které se nebojí dát najevo, že mají zájem o sex, proto váš partner bude vděčný, když bude vědět, že jste ochotná být sexuálně stejně agresivní jako on,“ domnívá se dál odbornice. Ovšem čeho je moc, toho je moc. „Křičí, jako když je na nože bere? Nesnášíme to,“ říká Patrik. A Michal dodává: „A ještě takové to svíjení, roztahování nohou až do nebes, i když ještě nedošlo ani na vypití drinku. Působí to tak, že dotyčná má sexuální zkušenosti snad s celou rotou vojáků a milence počítá na desítky,“ dodává s tím, že muž musí dobývat, ne být dobýván.

Foto: thinkstock

Projevení emocí je dobrá věc, šílený křik ale muži neradiFoto: thinkstock

3. Plivání semene

Ejakuluje do vašich úst, a vy okamžitě letíte do koupelny a plivete semeno do umyvadla nebo zuřivě hledáte předem připravený ubrousek schovaný pod polštářem? Obě varianty jsou děsivé a pro muže ponižující. „Připadám si nechutný a špinavý,“ přitakává Jaroslav, čímž potvrzuje slova Tracey Cox, britského guru v sukni: „Hlavně se u toho nešklebte.“ „Jo, tohle chlapa vyleká k smrti,“ přitakává Mates.

4. Sexuální žvanilství

„To poslední, čím se muž chce při sexu zabývat, je mluvení. Pokud jeho milenka pořád žvaní, cítíte nutkání odpovídat. Upozorníte ji, aby se ztišila. Nereaguje ani na druhou a třetí výzvu? Máte strach, že už ji nikdy nezastavíte,“ svěřuje se Šimon. Takže, slastné projevy vášně ano, romány na pokračování ne, dámy.

5. Odpovědnost za orgasmus

„Mnoho žen raději jen bez hnutí leží a jsou frustrovány, než by přiznaly, že orgasmu dosahují jen s obtížemi,“ říká psycholožka Angelis. „Však za to můžeš ty, že jsem nebyla. Když to neumíš, tak se to nauč! Přesně tohle už jsem od ženy slyšel. Totálně mě to odradilo od další snahy. A upřímně? Byl jsem v šoku,“ krčí rameny Rosťa.

Foto: thinkstock

Věříte tomu, že některá dokáže říct partnerovi, že za její neschopnost orgasmu může on?Foto: thinkstock

6. Nedbalost

Vaginální zápach, zápach z úst a shnilé zuby, špinavé spodní prádlo, nevyholená podpaží a nohy, „knír“ pod nosem. To jsou jen některá z nepříjemných překvapení, jež muže na ženách děsí. „Minimálně jednou za život chlap na nějakou takovou špindíru narazí,“ vzdychá Dominik.

7. Nulová spontánnost

Muži nechtějí ženy, které: před sexem tráví celou věčnost v koupelně, a to pravidelně, které při tom musí mít skvělou hudbu, osvětlení i povlečení, ženy, které si dělají starosti s tím, jak vypadají jejich vlasy, nalíčení a podobně. Je to děsivé a odrazující! Působí to tak, že k normálnímu sexu nikdy nedojde. „Bohužel jsem si jednu takovou vzal. Moje žena může mít sex jen tehdy, když se z toho vyškrtne ten sex,“ přiznává se Milan a dodává: „Modlím se za zázrak. Kéž by ji jednou posednul záchvat spontánnosti. Byl bych nejšťastnější chlap na světě. Takhle mi připadá, že žiju s přísnou učitelkou, která se řídí svým pevným rozvrhem.“

A čím v posteli děsí partner vás?

Reklama

Načítám