Hlavní obsah

7 vět, které chce muž slyšet, když se před vámi svlékne

Foto: Thinkstock

I muži jsou citliví na ženské pohledyFoto: Thinkstock

Reklama

I muži si dělají starosti, když se mají svlékat! A víte, co? Pánové by se chtěli naučit spojovat nahotu s příjemnými pocity, tak jim dejte šanci a říkejte jim to, co chtějí slyšet! Tady je sedm tipů!

Článek

V době, kdy je člověk nahý, přijímá věci tak nějak jinak. Odhalenost a zranitelnost těla i ducha se prostě zapřít nedá, proto pozor na jazyk! Budete radši mlčet, až se ten váš trochu odhalí? Nedělejte to, jelikož není pravdou, že konkrétně muži nepotřebují v těchto chvílích nic slyšet. Naopak. Po jakých slovech touží? Čeho by se chtěl dočkat každý nahý muž? Zeptali jsme se!

1. „Chci tě."

„Ježíš, to je věta, na kterou čeká každý chlap, který se svlékne za účelem toho, aby zapůsobil na partnerku,“ jásá Josef, který za pár dní slaví devětadvacáté narozeniny, a dodává: „A vlastně i za účelem jiným. Většinou všeho necháte, když vás roztoužená žena vyzve těmito slovy k sexu, ať děláte, co děláte,“ kroutí očima.

2. „Jsi tak úžasný.“

„Muži jsou stejně citliví jako ženy, v mnoha ohledech dokonce ještě citlivější, a proto takové ujištění, že stojíte-li před ní nahý, je ohromená, nabývá na důležitosti,“ uvádí pětatřicetiletý Kamil s tím, že ženy si tolik všímají detailů, a proto jsou muži roztřeseni, když dámy nasadí hloubavý, někdy až „káravý výraz“.

Foto: Thinkstock

Povzbuzení potěší každého. A i muži potom mají lepší náladuFoto: Thinkstock

3. „Mám na něj chuť!“

„Téměř všichni moji kamarádi, se kterými jsem kdy mluvil, přiznali, jak moc mají rádi ženy, které jim prokazují úctu tím, že jim poskytují orální sex. Kéž by takových bylo víc a kéž by z toho penisu nebyly tak nervózní,“ s upřímností přiznává třicátník Hynek. Má to ale háček… „Pozor na příliš bizarní lichotky! Zmiňovat se o obrovi, velikánovi nebo dokonce satanovi hned, jak sundáme trenky, je přespříliš nedůvěryhodné,“ krčí rameny Hynek.

4. „Pojď se mazlit.“

„Jakmile tohle řekne žena, která vás vidí nahého, znamená to, že vás doopravdy chce, a taky že nespěchá, aby to měla co nejdřív za sebou. Není nic horšího než ženy, které se chovají tak, jako by sex měly přežít jen s velkým úsilím,“ říká jednačtyřicetiletý Lubor, jehož výzva k předehře a mazlení vyloženě láká. „Lepší předehra než žena – studený čumák,“ vzkazuje čtenář.

5. „Máš nějaké přání?“

„Mnohé ženy pomyšlení, že by měly muži říct, co je vzrušuje, stále ještě přivádí do rozpaků. Proto je fajn, když slyšíte, že sex je něco přirozeného a krásného. A že vás žena vyloženě požádá o vyslovení přání, které je tak trochu zaobaleno za ochotu zkoušet nové věci. Znamená to, že nemyslí jenom na sebe,“ vysvětluje šestatřicetiletý Daniel s tím, že přílišná skromnost a neprůbojnost žen působí tak, jako by sex byl něčím oplzlým a nečistým.

Foto: Thinkstock

Není nic horšího, než že se tváříte otráveně. Když dáte najevo touhu, hned jde všechno lépeFoto: Thinkstock

6. „Chyběl jsi mi.“

„Vlna stýskání a vzpomínek na minulé časy... Jo, tak to je poukázání na bývalá sexuální dostaveníčka, ve kterých se ukázalo, že nejste tak docela nešikovní. Podobnými větami je vzdán hold našemu milostnému umění. A to je sakra dobrý zásah,“ usmívá se dvaatřicetiletý Honza.

7. „Hlavně nic neříkej!“

„Ženy jsou hrozně ukecané, protože přemýšlejí nahlas. Nám to vadí. Přece jen i na ten sex se potřebujeme trochu soustředit. Proto když se milenka sama vzdá tohoto svého nešvaru a uzná, že ticho se pro sex hodí víc, tedy zavře pusu a očekává od vás to samé, není co řešit. Bohyně,“ zcela upřímně hodnotí jednání „nemluvek“ sedmadvacetiletý Venda.

No, a co chcete slyšet vy, když před ním stojíte nahá?

Reklama

Související témata:

Načítám