Hlavní obsah

Alkoholové trapasy: Co raději zapomenout!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

S alkoholem se musí zacházet opatrněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divoké pitky a nekonečné alkoholové mejdany už dávno nejsou jen doménou mužů. S příchodem ženské rovnoprávnosti (a emancipace) už naše drahé manžílky, přítele i milence dokážeme mnohdy strčit do kapsy. Ne vždy se ale nadměrná konzumace alkoholu vyplatí. Své mohou vyprávět naše tři čtenářky!

Článek

Příběh první - Na baru pokousala kamaráda!

Příkladem může být příběh sedmadvacetileté účetní Jitky, která na okolí působila spíše jako tichá a slušná slečna. Její kamarád Dan si to ostatně myslel také.

„Znali jsme se tři roky a vždy šlo čistě jen o kamarádský vztah. Chodili jsme hodně na kávu nebo do čajoven. Jednou jsme ale spolu vyrazili do baru, kde se mi podařilo vypít strašně moc panáků vodky. A pak jsem začala říkat věci, které by mě ani ve snu nenapadly," začíná vyprávět Jitka. Ta totiž, zcela s úsměvem a z legrace, začala svého kamaráda náhle fackovat a škrtit. Odůvodňovala to tím, že sama miluje sadomasochistické praktiky. „Taky mě škrť," lákala ho. Během této show, kterou bedlivě sledoval celý bar, se Jitce podařilo svého kamaráda kousnout do zápěstí až do krve. A rozbít mu brýle. „Druhý den jsem si nic nepamatovala, vše znám jen z vyprávění. Jediné štěstí, že mě Dan po tom všem ještě dovedl domů. Kdoví, jak by to dopadlo," říká Jitka.

A Dan? Vzal to naštěstí s nadhledem a jsou kamarádi dodnes. Jen pro jistotu zase navštěvují ty čajovny.

Příběh druhý - Sex se čtyřmi muži

Jakousi klasikou jsou sexuální úlety pod vlivem alkoholu. „Na jednom večírku na kolejích se hodně pilo. A já se druhý den probudila zcela nahá na pokoji se čtyřmi zcela nahými spolužáky. Sama jsem si nic nepamatovala, ale z vyprávění těch kluků tuším, co se dělo. Inu, měla jsem sex se čtyřmi muži najednou, ale bohužel si to nepamatuji. Škoda že jsem nebyla alespoň trochu střízlivá," zoufá si dnes vystudovaná lékařka Jana. A hned dodává, že divoká noc se podepsala na její menstruaci.

„Když někdo prožije moc bouřlivý sex, může druhý den dostat menstruaci, aniž by se měla dostavit. A přesně to se mi stalo. Jelikož mám bolestivý průběh a první dva dny mi nebývá dobře, musela jsem kvůli tomu zrušit i plánovaný výlet na vodu," dodává smutně Jana.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bujaré večírky končí mnohdy překvapivým sexemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Příběh třetí - Na mejdan s kladivem v kabelce

A jedna dámská jízda v Brně se zase zvrtla natolik, že pětice opilých slečen cestou za zábavou posbírala na staveništi kladiva, štípačky, kleště a další haraburdí a s takovouto výbavou v kabelce vyrazila do klubu. „Kdyby tam hoši z ochranky náhodou kontrovali kabelky, asi by to nepochopili," směje se svému úletu jedna ze slečen, Eva. A dodává, že druhý den šla děvčata vypůjčené nářadí „nenápadně" vracet. „Hodně jsme se u toho nasmály. A zedníci také," říká Eva.

Psycholog radí

Podle slov psychologa Vojtěcha Bendy je občasné odreagování se skleničkou alkoholu dobré. Ale člověk by neměl nikdy ztratit zcela kontrolu sám nad sebou. Případně by s vámi měl jít někdo, kdo se postará, abyste nedělala úplné hlouposti. „Největším rizikem je pochopitelně nechráněný pohlavní styk," míní Benda. A co když už se stane? „V takovém případě berte vše jako zkušenost, ze které je třeba se poučit a příště pít méně. Pokud jde o okolí, nedělejte si zbytečně starosti. Buď se na to zapomene, anebo se tomu dříve či později společně zasmějete," říká doktor Benda.

A co vy, milé čtenářky, zažily jste také nějaký trapas pod vlivem alkoholu? Napište nám o tom na info@prozeny.cz !

Reklama

Související témata:

Načítám