Hlavní obsah

Aréna mužů: Kdy se chlapi nejvíc stydí za ženy?

Foto: thinkstock

Když se muž stydí za partnerku, je to zlý pocit...Foto: thinkstock

Reklama

Nejdřív jsme v mužském kruhu řešili holení intimních partií, potom zapírání nevěry. A teď? Přišel čas otevřít Pandořinu skříňku! Kdy se pánové za své ženy styděli nejvíc?

Článek

Už potřetí dnes otevíráme Arénu mužů. O co jde? Pánové nejrůznějších profesí i věku mají za úkol pravdivě odpovědět na některou z otázek týkající se ženského světa. Samozřejmě platí rovnice přímá otázka = upřímná odpověď. A jak zněla ta dnešní?

Kdy jste se za ženy nebo svou partnerku styděli úplně nejvíc v životě?

Aleš Kalina (47 let), kouč partnerských vztahů:„Pamatuji si na partnerku svého kamaráda. Je to chytrý, dobře vzdělaný muž. Samé dobré pozice a prestiž. Svou partnerku si našel z nouze i z trucu, aby dokázal okolí, že na tom zase není tak špatně v oblasti vztahů. Byla to milá dáma, ale o vyšší společnosti toho moc nevěděla a neuměla se v ní chovat. Postupem času se maličko přiučila, ale s jednou věcí se nedovedla poprat. Usínala rychle kdekoli a kdykoli. Na všech akcích, v přítomnosti kohokoli prostě normáně vytuhla, bohužel i s chrápáním. Kamarád se za ni tak styděl, že už pak s ní ani nechtěl nikam chodit."

Jan Mastník (31 let), drobný podnikatel: „Měl jsem přítelkyni, která byla milá a sympatická, v posteli to klapalo, poslouchali jsme podobnou hudbu a byla hezká, ale bohužel jí to moc nemyslelo. Když jsem s ní šel někam do společnosti mých přátel, tak jsem se za ni musel stydět vždy, když řekla delší větu než Ano nebo Děkuji. Ani ne tak ten stud, jako to, že jsem si s ní po pár dnech prostě neměl co říci, zapříčinilo i konec toho krátkého letního vztahu."

Libor Bouček, moderátor (32 let): „Obecně mám to štěstí, že jsem se za žádnou ze svých partnerek nemusel stydět. Myslím, že můj výběr tuto možnost již předem eliminoval. Tudíž se k tom mohu vyjádřit maximálně teoreticky. Je jasné, že největší peklo je žena opilá. Nevím, čím to je, ale připadá mi to daleko horší než u mužů, a to jsem příznivcem emancipace. Žena, která se motá a ztrácí za sebe zodpovědnost, je pro mne noční můrou. Proto si pokládám otázku, jak se asi cítili rodiče Nikol z VyVolených, když čtyřiadvacet hodin po nastěhování jejich dcera nevydržela nápor alkoholu a nestihla to na toaletu. Pro mě skutečně šílený moment. Proto na dálku žádám dámy – dělejte si, co chcete, ale nikdy neztraťte ten okouzlující přívlastek dáma. Nevypadá to vůbec dobře."

Kazma (28 let), moderátor: „Za přítelkyni se stydím pouze, když se na veřejnosti chová hystericky a dělá mi před lidmi scény. Dělat veřejná vystoupení pro náhodné kolemjdoucí zadarmo mi přijde fakt hloupé. Za každou dobrou show se všude ve světě platí. Kdyby jsme vymysleli systém vstupného, nemám s tím jednou za čas problém, ale odmítám dělat show zadarmo."

Charlie Slavík (43 let), sommelier a muzikant:„Rozhodně nejhorší je nezvládnutá konzumace alkoholu. V kombinaci se sexuálním chtíčem mimo kontrolu je to záležitost vskutku odporná. Opravdová dáma si za všech okolností uhlídá obojí…"

Radek Mirovský (34 let), fitness trenér: „Tak to mohu povyprávět naprosto přesně. Tehdy jsem z toho byl tak špatnej, ale teď už se tomu směju. Vzal jsem tehdy svoji přítelkyni Péťu k rodičům, protože jsme chtěli navštívit mé kamarády u příležitosti pálení čarodějnic. Očekával jsem pohodovou a klidnou akci. Bohužel než jsem se nadál, tak pár mých kamarádů si ji vzalo do parády a začali jí nalévat vodku s džusem, ovšem v poměru, který byli zvyklí konzumovat sami. Večer končil a Péťa už byla pod obraz a začala být nepříjemná. Když jsme se tenkrát z legrace u ohně snažili mluvit anglicky (spíš by ale bylo na místě říct ,blekotat´ anglicky), začala nám nadávat, co si o sobě myslíme, že ona anglicky neumí, tak ať na ní neděláme frajery.

Byl jsem jako opařený a snažil se vše urovnávat, jenže tím víc byla v ráži. Vše gradovalo až do situace, kdy nám u ohně začala vyprávět svou třináctou komnatu, o které se mi nikdy předtím ani nezmínila – kdysi otěhotněla se svým bývalým přítelem a musela jít na potrat, což její bývalý odmítl řešit a ona to musela absolvovat sama. Křičela, že zabila své dítě. Když jsem ji chtěl obejmout, začala být fyzicky agresivní. Vždy se rozběhla a snažila se mě kopnout. Nakonec ji můj nejlepší kamarád Kája musel vést domů se mnou, aby si svými fyzickými útoky na mě spíš neublížila. V noci jsem nespal a kontroloval, aby se neudusila, kdyby se jí udělalo špatně, což jí samozřejmě bylo, a já ještě musel potichu prát povlečení, aby to naši nezjistili. Tenkrát jsem se snad styděl nejvíc v životě za příslušnici něžného pohlaví."

A jaké jsou situace, kdy se za ženy nejvíc stydíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám