Hlavní obsah

Snídaně snů s BeBe Dobré ráno

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od půlky září probíhá nová soutěž se sušenkami BeBe Dobré ráno. Šance vyhrát je velká a výhra snová!

Článek

Všichni známe ten dlouhý ranní pohled do nitra lednice a otázku: Co si dám k snídani? Od 13. září budete na tuhle otázku odpovídat bez přemýšlení – BeBe Dobré ráno. Proč? Právě v tento den totiž startuje unikátní soutěž, která potrvá přesně šest týdnů, a kdokoli z vás se může stát jedním ze 60 výherců snídaně snů.

Stačí si kupovat jakákoli balení sušenek BeBe Dobré ráno a posílat během soutěžního období čárové kódy z obalů. Každý týden vyhrává deset soutěžících, kteří jich v daném období pošlou nejvíce (počítáno podle součtu gramáží).

A jak snídaně snů vlastně vypadá? O tom z velké části rozhodujete samy – stačí si jen vybrat snídani podle svého přání ze šesti možností a BeBe Dobré ráno ji pro vás přichystá. Jednou z možností je strávit víkend se snídaní v luxusních hotelech na kouzelných místech České republiky a Slovenska. Vítěz si tak vychutná vysněné ráno se snídaní v harmonickém prostředí zámku Chateau Mcely či uprostřed dokonalé přírody Vysokých Tater v Grand Hotelu Kempinski. Posnídat můžete také s romantickým výhledem na Prahu v hotelu Golden Well či v hotelu Albrecht v Bratislavě, kde si vychutnáte dokonalou atmosféru historického interiéru.

Stejně tak ale můžete svoji výhru uplatnit i u sebe doma. BeBe Dobré ráno tým vám s radostí připraví snídani téměř až do postele. Výhodou je nejen vaše absolutní pohodlí, ale také užitečná zkušenost s přípravou vyvážené a chutné snídaně, kterou si pak můžete zpříjemnit ráno každý den.

Pokud spěcháte do kanceláře a chcete potěšit své kolegy, pozvěte si BeBe Dobré ráno tým do práce a potěšte chutnou a vyváženou snídaní nejen sebe, ale i devět vybraných kolegů. Start vašeho společného pracovního dne nabere rázem zcela jiné obrátky.

Doma i v práci vám nabídneme rozmanité snídaňové menu doplněné o sušenky BeBe Dobré ráno.

Více informací o soutěži, jejím průběhu i výhercích naleznete na webu www.RanoSnu.cz, kde se také můžete podělit s ostatními uživateli o své nejkrásnější ráno, na které vzpomínáte. Zaujměte svým příspěvkem ostatní čtenáře a vyhrajte čtenářské hlasování! Ta z vás, jejíž příspěvek získá nejvíce hlasů, také získá víkend se snídaní snů.

Začněte tedy nejpozději 13. září den se sušenkami BeBe Dobré ráno a splňte si i vy svůj sen o překrásném ránu.

Reklama

Související témata:

Načítám