Hlavní obsah

Bez čeho neodešla do porodnice herečka Kristýna Leichtová?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze setkání Marty s herečkou Kristýnou Leichtovou (33) nemůže vzniknout normální, obyčejný rozhovor. Když se spolu viděly naposledy, měla Kristýna bříško a Marta ještě netušila, že pod srdcem taky nosí děťátko. Uběhlo pár měsíců a jedna už si užívá rodičovské radosti, zatímco druhá se chystá na porod. O čem si holky při takové příležitosti můžou povídat? Možná vás to překvapí.

Článek

Kristýna se do historie českého filmu nesmazatelně zapsala hned jednou ze svých prvních rolí. Držkatá Denisa ve filmu „Účastníci zájezdu“ dala své představitelce prostor ukázat nejen notnou dávku sex-appealu, ale i nesporný komediální talent. Ten poté Kristýna naplno využila v sitcomu „Comeback“, kde kouzelným způsobem doslova vdechla život Ivušce Pacovské. I deset let po natáčení seriálu se jí fanoušci neúnavně ptají právě na Ivu a případné pokračování seriálu.

Mimo obrazovky, kde se po „Comebacku“ objevila v seriálech „Gympl“ nebo „Ohnivý kuře“, ji můžete vídat i v divadle. Respektive v divadlech. A to už teď, protože jí oficiálně skončila mateřská, a tak se naplno vrací do projektů „P.R.S.A.“ v Divadle Palace, „Tři sestry“ v ostravské Aréně a „Nevim“, jehož autorem a režisérem je Kristýnin životní partner a tatínek Dorotky, režisér Vojtěch Štěpánek. Takže se můžete do pražského A studia Rubín zajít podívat, jak to vypadá, když muž píše své ženě roli přímo na tělo.

Také si jako Kristýna myslíte, že muži k miminům tak netíhnou?

Reklama

Související témata:

Načítám