Hlavní obsah

Blanka v akci: Letěla volným pádem v tunelu!

Foto: Lukáš Nikel

Instruktor vás zbaví strachu – bude vás pořád hlídatFoto: Lukáš Nikel

Reklama

Přáli byste si právě teď zažít něco neobvyklého, co vám vyčistí mysl, osvěží duši, a třeba i posune vaše vlastní hranice? Máme pro vás lehce andrenalinový tip, který vám rozhodně rozproudí krev v těle. Pojďte si spolu s námi zalétat!

Článek

A nemusíte do letadla nebo se obávat skoku s padákem – vyrazte na simulátor volného pádu! Abyste věděli, o co jde, podívejte se na naše video, které jsme pro vás přímo za letu natočili.

Jaké to bylo?

Přiznám se na rovinu, že jsem byla zelená strachy. Představa, že nebudu moct ovládat své tělo, mi nedělala dobře. Vzduch fouká ve větrném tunelu rychlostí kolem 190 km za hodinu, takže stačí malý pohyb, a jste zcela jinde, než chcete... Zkrátka hukot!

Naštěstí mě uklidnila přítomnost instruktora – ten mě snad ulítnout nenechá!? A určitě mi řekne, co přesně mám dělat. „Vyzkoušet indoor skydiving může každý zdravý člověk – měli jsme tu čtyřletého špunta, ale i devadesátníka,“ říká instruktor Jonáš Krása ze Skydive Areny. Bát se podle něj není potřeba. „Před letem vám poradíme, co a jak, půjčíme vybavení, takže s sebou nemusíte mít vůbec nic. A i na vás dohlédneme," uklidňuje mě Jonáš.

A že trvá let jen 90 vteřin (a stojí 750 Kč)? Věřte, že během té doby si létání stihnete užít se vším všudy! Jde o mimořádný zážitek. Takže: tři, dva, jedna, jump! A užijte si to...

Reklama

Načítám