Hlavní obsah

Blanka v akci: Svůdné tělo díky tanci? Jasně!

Foto: Jakub Jurdič

Blanka pro vás vyzkoušela výrazový tanecFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Chtěli byste si připadat sexy, stejně jako třeba Pink v klipu Try? Našly jsme pro vás pohyb, který vám v tom pomůže. Zkuste výrazový tanec!

Článek

Ladné pohyby, svůdné pohyby a s tím přicházející očekávání nového dobrodružství… To všechno v tomhle tanci najdete. „Nenaučíte se ho za pár dní, chce to určitě mnohem víc času, ale ta radost, kdy se vám prvky podaří pospojovat v celek, stojí za to,“ říká lektorka a tanečnice Lucie Drábková, která vás tímto tancem provede i v našem videu. Jak? Podívejte se zde:

Mně osobně to přišlo jako pěkná dřina. Ladné pohyby nepatří mezi mé přirozené, a navíc hned první lekci výrazového tance zkoušet mezi profesionálními tanečnicemi bylo trochu demotivující. Ale na mně vlastně nezáleží. Jsem tu proto, aby se k vám dostal tip na skvělý pohyb. A to tenhle tanec rozhodně je! Navíc lekce pro veřejnost jsou vám k dispozici a na nich začínáte krok za krokem...

Takže pokud chcete být sexy, je nejvyšší čas s tím začít… Zkusit můžete ale také street dance nebo pole dance. Co vy na to?

Za umožnění natáčení děkujeme JAD Academy v Praze 1. Produkce: Kateřina Pechová, Styling: Ivana Pražáková.

Reklama

Související témata:

Načítám