Hlavní obsah

Blanka v akci: Jak tančila u tyče?

Foto: David Kadlec

Blanka si tentokrát vyzkoušela pole danceFoto: David Kadlec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční večírky se blíží a vy nikdy dopředu nemůžete vědět, co vás na kterém potká. Třeba budete muset zvládnout tanec u tyče! Takže odhoďte všechny předsudky, stud a pojďte se ho naučit. Ať jste královnou parketu…

Článek

Nestrachujte se, že budete barovou dámou a také zapomeňte na Demi Moore a její film Striptýz, ve kterém tančila jako o život... „Tanec u tyče neboli pole dance není lascivní záležitost, ale náročný sport,“ říká lektorka a závodnice  Růženka Halamková. Štíhlá, drobná blondýnka, u níž byste rozhodně netipovali, že má pořádnou páru v těle. Pro své tvrzení má i pádné důkazy: nejen páté místo z evropského šampionátu, ale hlavně taneční kreace, které jsme pro vás natočili na kameru. Podívejte se, a posuďte samy. Nám se u nich tajil dech... (jen omluvte zhoršenou kvalitu mých pokusů o ladnost:-)).

Proč byste se měly stydět?

Abyste ale i vy mohly být in a při případné příležitosti se správně zavlnit, zkusila jsem pro vás získat od Růženky několik triků. Zapomeňte protentokrát na lekce zvedání čineknebo chození na pásu. Ale uvolněte se! A to nejen v pase...

„Ženám dnes občas chybí sex-appeal, a právě tanec s ním může pomoci,“ doplňuje lektorka. Navíc vám pole dance skvěle posílí tělo a naučí vás hezké držení. A samy dobře víte, jak držení těla opticky zeštíhlí postavu! Proto pro vás máme malý rychlokurz. Kdyby se vám tanec zalíbil, vydejte se za jeho výukou do tanečních kurzů.

Seberte odvahu, a k tyči! Myslím, že to ocení i váš miláček doma. A to stojí za snahu. Nebo ne?

Za spolupráci při natáčení děkujeme Janě Horáčkové z Centra Tance Praha.

Související témata:

Načítám