Hlavní obsah

Blanka v akci: Vytvarujte si sexy křivky!

Foto: Marie Bartošová

Žádné nervy ze cvičení, ale uvolněná atmosféra. Přesně to vás čeká!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Cvičení nemusí být vždycky dřina na krev. Můžete se při něm pobavit, uvolnit, osvěžit a přitom jen tak mimochodem i zpevnit tělo. A kdože tohle umí? Hooping, točení se v obruči…

Článek

Nemusí vám být zrovna pět, abyste si mohly hrát jako malé holky. „Hooping si může zkoušet kdokoli bez rozdílu věku,“ říká lektorka Edita Deveroux. Pokud jste nikdy nezkoušeli točit obručí na těle, je nejlepší vyrazit na lekci. Pohyb pánví a boky je tak sexy! Podívejte se zde:

Jak to vidím já?

Vůbec jsem si nemyslela, že by mě to mohlo bavit. Nikdy jsem obručí netočila, takže jsem spíš čekala, že ji budu pořád někde lovit. Ale hle! Jak osvěžující pohyby… Nenáročné triky, skvěle vysvětlené krok za krokem instruktorkou Editou. Přestože jsem šla na lekci unavená a bez energie, necelá hodinka utekla mrknutím oka. Po něm se dostavilo osvěžení, příjemné protažení těla, uvolnění ztuhlých zad od počítače… Chcete-li to také zkusit, přijďte na výuku, lekce stojí od 160 korun. Pořídit si také můžete DVDse cvičením (od 500 korun) či zakoupit svou vlastní rozkládací obruč (od 1300 korun).

Tip redakce:Pokud jste příznivci dynamického cvičení, inspirujte se třeba videem s názvem: Hardcore Spalovač nebo Funkční trénink. Klidnější pozice pak najdete ve videu Další porce cviků, které zrychlí vaše hubnutí.

Já tomuhle pohybu zvedám palec nahoru a říkám:Za mě dobrý!"

Reklama

Související témata:

Načítám