Hlavní obsah

Bleskové líčení. Stíny jako obtisky

Foto: coloronpro.com

Aplikace chce trochu cvikuFoto: coloronpro.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známe to, připravujeme se na rande, party nebo má přijít důležitá návštěva… Zkrátka je nutné se rychle hodit do gala. A takové líčení může zabrat až půl hodiny. My ale máme řešení. Instantní oční stíny!

Článek

Za pár sekund hotovo

Nalíčit se za 30 sekund? Ano! Stačí vzít kus papírku speciálního tvaru, na kterém jsou stíny naneseny, přiložit k víčku a obtisknout je pomocí druhé ruky, kterou lehce přitlačíme na aplikátory. Výsledek vypadá profesionálně a líčení vydrží mnohdy déle než běžné stíny, které se po čase rozmažou. A jaké jsou další výhody instantních stínů? Kromě toho, že nám ušetří čas, bude každé oko vypadat stejně, což s „běžnými“ stíny není vždy zárukou. Instantní stíny lze odlíčit běžnými odličovači.

Pro každé oko

Další výhodou instantních očních stínů je, že je hravě zvládne aplikovat mladá dívka, která začíná s líčením, ale i dáma v pokročilém věku, která to již umí. Někdy však potřebuje ušetřit drahocenný čas i ona. Obtisky na víčku lze totiž přizpůsobit každému oku přesně na míru. Stačí jen aplikátor po obtisknutí stínů vzít a druhou stranou ještě stíny trochu rozetřít do stran podle potřeby.

Foto: ganelli.czAplikace je jednoduchá

Kde stíny seženeme

Instantní stíny si zatím můžeme objednat hlavně na internetu. Prodávají se po šesti párech a je na nás, jaké barevné odstíny si zvolíme. Na výběr jsou kouřové, stříbrné, fialové, hnědé, modré... a všechny se krásně lesknou. Balíček s šesti kusy nás vyjde na 210 korun, ke kterým musíme připočítat ještě 90 korun za poštovné.

Tak co říkáte, je to drahé, nebo ne?

Reklama

Související témata:

Načítám