Hlavní obsah

Bohemia Natura: 100 % přírody v každém kousku

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechny spěcháme, stále něco nestíháme. I kdyby pracovní den trval celých 24 hodin, stejně byste zaplnily své kalendáře a neměly čas ani na polední pauzu. Zastavte se, máme tip na zdravou svačinku!

Článek

Není snadné najít si čas na pořádnou snídani, svačinu a lehkou večeři. Vklínit pak mezi všechny povinnosti ještě nějakou sportovní aktivitu, nebo jen procházku parkem, se stává pouhým snem. Práce vám ale rozhodně neuteče a dobré jídlo podávané ve správnou dobu je nepostradatelné pro získání tolik potřebné energie a znovunastolení vnitřní rovnováhy.

Volit byste měly kvalitní potraviny a jíst 5x denně. To je ten správný základ stravovacího rytmu. Díky tomu nebudete k večeru vyhladovělé tak, že sníte cokoli. Z vlastní zkušenosti ale víte, že není možné dodržet správný režim každý den. Všechny máte svůj denní rozvrh, plánované i neplánované schůzky, různá setkání a podobně. Vždy je však možnost koupit si cestou na schůzku jablko, jogurt, celozrnný rohlík, jednoduše něco na doplnění energie. Sáhněte raději po potravinách, které pro vás mají nejen energetickou, ale i výživovou hodnotu, a kromě energie zajistí i dostatečný přísun důležitých živin.

Zapomeňte na čokoládové tyčinky, kobližky a jiné pamlsky. Poradíme vám svačinku, která zasytí, a má pro vás i další přidanou hodnotu. „Dámy často zapomínají myslet na pravidelný příjem jídla. V obchodě koupí, co je nejblíž po ruce a co mnohdy nemá nic společného s kvalitními potravinami. Není dobré ani zůstávat o hladu, tím si zpomalujete svůj metabolismus. Pokud jste v časovém shonu, zkuste si vzít do kabelky krekry Bohemia Natura. Jsou vyrobeny ze 100% přírodních surovin, obsahují celozrnnou mouku a jsou bohaté na vlákninu,“ vysvětluje Ing. Iva Veselá, výživová poradkyně Food Life.

Podle nálady a chuti si můžete vybrat ze tří druhů – kmínové, solené nebo vícezrnné. Varianta vícezrnné navíc obsahuje čtyři druhy semínek: lněné, slunečnicové, sezamové a dýňové. Bohemia Natura jako lehká svačinka z přírodních surovin však nemusí sloužit jen na zahnání hladu. Díky své skvělé chuti je také ideální pochoutkou k vínu, sýrům i olivám, takže s ní skvěle pohostíte i nečekanou návštěvu.

Reklama

Související témata:

Načítám