Hlavní obsah

Boříme tabu: Jak na mokré vyvrcholení?

Foto: isifa

Co se vlastně přesně děje při ženském vyvrcholení, je i pro vědce trochu záhadouFoto: isifa

Reklama

„Áááááááách…“ Emoce, cit, zážitek, slast, uvolnění, mokro. Tak to je ženská „fontána". Jak jí dosáhnout a prožít ji na maximum? Povolejte výkonné pomocníky!

Článek

„Nejčastěji dochází k uspokojení při stimulaci klitorisu. Na druhém místě se v kategorii vyprovokování orgasmu tradičně umisťuje pochva,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. A právě ta je tématemposledního dílu seriálu Boříme tabu. Pochva, bod G, mokrý orgasmus neboli ženská ejakulace, squirt. Skvostné spojení, famózní zážitek!

Co je to ženská ejakulace?

Jedná se o výstřik určitého množství průhledné tekutiny na vrcholu orgasmu. Toto množství se pohybuje od několika kapek až po desítky mililitrů. Původ tekutiny není jednoznačně znám, hovoří se o sekretu Skeneho žláz, nahromadění lubrikační tekutiny i funkci svalu močového měchýře. Na definitivní verdikt, o co se tedy konkrétně jedná, si budeme muset počkat, neboť studií na toto téma je zatím málo. Důležité ale je, že ženská ejakulace existuje a prožívá ji něco okolo tří procent žen.

Kdo hledá, najde

„Návodů, jak nejlépe dosáhnout squirtingu, je několik, nicméně je lepší mít za sebou nějakou lehčí aktivitu a slabší orgasmus, protože pánev i vagina jsou uvolněné a psychofyzikální jevy v pohlaví jsou nastartovány,“ radí Milan XD, recenzent erotických pomůcek. A pak? Převratnou novinku letošního roku – Stronic Eins od Fun Factory (3299 korun). Tenhle první pulzující vibrátor umí i přirážet! Věrně. A přesně tak dovede svoji majitelku k orgastickým výšinám a mokrým stopám na prostěradle.

Foto: Fun Factory

Na foto (zleva): Fun Factory Delight, 1989 Kč, Stronic Eins, 3299 KčFoto: Fun Factory

Stejný výrobce nabízí i oblíbeného mořského koníka Fun Factory Delight (1989 korun), který cestu k bodu G najde za pár vteřin. Ale i Je Joue G-Ki s možností nastavení vhodného úhlu (1999 korun) či Lelo Gigi určený pro úzké klíny (1799 korun) jsou jakožto hledači pokladů připraveni dostat se tam, kam je potřeba! Tak je představte partnerovi! Koneckonců, pokud spolu „umělí i živí“ žijí ve vzájemné symbióze, může se stát mokrý orgasmus opravdu nevídanou záležitostí.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Lelo Gigi, 1799 Kč, Je Joue G-Ki, 1999 KčFoto: Archiv firem

A co vy? Prožíváte mokrý orgasmus?

Reklama

Načítám