Hlavní obsah

Boudoir na vlastní kůži? Vyfotili jsme čtenářku Martinu (28)

Foto: Greta Blumajerová

Do luxusního prádla jsme tentokrát oblékli čtenářku Martinu!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Čtenářka Martina si prý vždycky chtěla vyzkoušet focení v prádle. A my jí sen splnili. Luxusní prádlo, příjemné prostředí, fotografka, vizážistka... Máme pokračovat? Jak je libo! Fotky najdete v článku.

Článek

Boudoir. To je salonek, ve kterém ženy trávívaly hodiny času zkrášlováním se a pečováním o svou vnitřní i vnější krásu. A také je to styl focení, který si chce vyzkoušet spousta moderních dam! Ženskost, lehkou erotiku, něžnost, skryté touhy, tajemství i nevinnost. To všechno v sobě spojuje...

Už po několikáté jsme vybrali jednu z vás a dali šanci si všechno, co boudoir představuje, vyzkoušet na vlastní kůži. Doslova! Seznamte se se čtenářkou Martinou. Je jí 28, bydlí v Praze a je... šťastně svobodná!

Valentýn trochu jinak

Pravda, svátek zamilovaných o sobě v posledních dnech dává mocně vědět. Ale kdo bude pečovat o ty, kdo v neděli žádnou květinu (u drahé večeře při svíčkách) nedostanou? O jednu dušičku jsme se proto postarali my!

Foto: Greta Blumajerová

Začali jsme zlehka. Košilkou a červeným kompletem od značky EtamFoto: Greta Blumajerová

Martinu jsme přemluvili, aby si kvůli nám vzala volno, a pozvali ji do speciálního boudoirového ateliéru. Výběr kompletů probíhal (už tradičně) pod přísným dohledem guru spodního prádla Heleny Konarovské ze salonu Le Chaton. A pak už jsme Martinu svěřili rukám vizážistky i stylistky.

Foto: Greta Blumajerová

Jako druhý přišel na řadu korzet! Pochází z dílny značky Pleasure StateFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

V hlavní roli Martina. A kalhotky z řady Chantal Thomass!Foto: Greta Blumajerová

„Nejromantičtější gesto? Asi cokoli, co by chlap vymyslel a zařídil sám,“ popisovala Martina během líčení, když jsme společně probírali vztahy, lásky a toho „zatraceného Valentýna“. A věří prý i na lásku na první pohled, i když nemusí jít o pravidlo. Zamilovanost holt někdy přijde po čase... A není to na škodu.

Foto: Greta Blumajerová

Tuto krinolínu běžně v obchodech nekoupíte, exkluzivně nám ji zapůjčila právě Helena Konarovská. Stojí za ní návrhářka Jane WoobrichFoto: Greta Blumajerová

Jen u líčení samozřejmě nezůstalo, a tak Martina během dopoledního focení vystřídala hned několik setů prádla. „Asi nejlépe jsem se cítila v červeném kompletu. A potom v tom posledním, byl nejpohodlnější,“ usmívala se, když po několika hodinách dostala „padla“. „Fotky uvidí jako první sestry a kamarádka,“ dodala. Jak nám před odchodem všem ještě stačila říct, focení si moc užila, bavilo jí a splnili jsme jí další z jejích snů.

Foto: Greta Blumajerová

Poslední komplet byl podle Martiny nejpohodlnějšíFoto: Greta Blumajerová

A protože krásných zpráv je v dnešním šedavém světě pramálo, máme pro vás jednu pro zlepšení nálady (a sebedůvěry?). Otevíráme nové kolo přihlášek na naše boudoirové focení. Ozvěte se nám na e-mail info@prozeny.cz, připojte fotografii i krátký text, proč byste se chtěly takového focení zúčastnit a proč bychom právě vás měli vybrat.

Foto: Greta Blumajerová

Funkční součástí šatníku je rozhodně hladká podprsenka Luna MiracleFoto: Greta Blumajerová

Který z dnešních setů prádla se vám líbí nejvíce?

Reklama

Načítám