Hlavní obsah

Slavní a jejich „chalupy“ v zahraničí: Kam jezdí odpočívat Alice Bendová nebo Michal David

Foto: Archiv Terezy Kerndlové

Foto: Archiv Terezy Kerndlové

Reklama

Někdo jezdí na chalupu do Jizerek, jiný na Lipno. Slavní a bohatí zase neváhají sednout do letadla a užít si víkend v Dubaji nebo na Tenerife. Které české celebrity si užívají pohodu ve vlastní vile nebo apartmánu v zahraničí?

Článek

I slavné osobnosti si potřebují opravdu odpočinout. A zatímco jedněm učaruje klasické chalupaření v našich končinách, jiní se rozhodnou užít si do plna slunce a moře. Dá se říct, že tak jezdí na chalupu k moři.

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský

Dubaj je oblíbenou dovolenkovou destinací mnoha slavných. Ani tento populární slovenský pár není výjimkou. Když tu během jedné dovolené Patrik Vrbovský a Jasmina Alagič potkali hned několik lidí, kteří zde do nemovitostí investovali, rozhodli se do toho jít taky. Pro příště tak můžou jezdit do vlastního a v době, kdy bude jejich luxusní byt volný, jej pronajímat.

Tereza Kerndlová

Zpěvačka s manželem René Mayerem jezdili do Španělska posledních osm let poměrně pravidelně a snili o vlastním bydlení. Sen se jim teď splnil a v městě Estepona si koupili dům. Hledali dlouho, protože chtěli být v první linii u moře. Ale povedlo se a čeká je zařizování, což jsou příjemné starosti. Vánoce strávili ale v Česku a je dost možné, že se na „chalupu“ hned tak nepodívají, protože Tereza Kerndlová pracuje na novém albu.

Foto: Archiv Terezy Kerndlové

Ze své vily vidí na moře, má to k němu pár metrůFoto: Archiv Terezy Kerndlové

Jaromír Soukup

O tom, že má Jaromír Soukup vilu ve španělské Marbelle, se širší veřejnost dozvěděla poté, co tam vyrazil na dovolenou se svou přítelkyní Agátou Hanychovou. Pozval totiž nejen ji, ale i její rodinu. A tak si luxusní vilu mohli sledující prohlédnout jak na Instagramu jeho partnerky, tak například Korduly Stropnické. Dostupnost španělského letoviska je velmi praktická, takže si sem může pár, kterému se za pár měsíců narodí miminko, zaletět téměř na otočku, ohřát se a odpočinout si.

Alice Bendová

Populární seriálová herečka si svůj první byt na Kanárských ostrovech pořídila před čtyřmi lety, nejdříve sem totiž roky jezdila jako turistka. Líbila se jí jak daná oblast a teplé podnebí, tak pohoda a mentalita místních obyvatel. A původní dvouložnicový apartmán už vyměnila za větší. Vlastní jich ale vícero, ostatní pronajímá a povolání makléřky Alici Bendové vynáší. A prý se tam snad letos provdá za svého snoubence Michala Topola. V listopadu oslaví padesátku, tak by se to mohlo hezky propojit.

Klára Doležalová

Svůj druhý domov našla oblíbená moderátorka s rodinou už dávno ve slunném Chorvatsku. Ale v posledních letech sem nejezdí jen za odpočinkem, začali totiž skupovat olivové háje, pěstovat olivovníky a vyrábět vlastní olivový olej. A jejich zákazníky už dávno nejsou jen blízcí a kamarádi. Občas sice bojují s nepřízní počasí, ale s láskou o bio oleji říká, že je to lék na všechno.

Michal David

Nemovitost na Tenerife si před pár lety, jako dárek k 57. narozeninám, pořídil i populární zpěvák a nemůže si možnost odjet odpočívat za teplem vynachválit. Skvěle se mu tady prý i pracuje, součástí luxusní vily je totiž i nahrávací studio. Michal David si dal na vybavení vily záležet a rozhodně svoje druhé „doma“ nepronajímá. Na to má nově pořízené apartmány, které k pronájmu jsou a o kterých informoval i své fanoušky na sociálních sítích.

Mnozí slavní se rozhodli s nemovitostmi podnikat. Ne vždy ale spojení celebrit a byznysu dopadne dobře. Zavzpomínejte na slavné bankroty.

Reklama

Načítám