Hlavní obsah

Byla 15 let milenkou, teď radí ženám: Jak odhalit nevěru?

Foto: thinkstock

Rodinná dovolená je prý ideálním časem, kdy odhalit manželovu nevěruFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná dovolená je ideálním časem, kdy můžete manžela usvědčit z nevěry. Tvrdí to Sarah Symonds, která byla řadu let milenkou ženatých mužů. Teď je prý už „čistá“ a radí ženám, jak na nevěru přijít.

Článek

Drobná blondýnka ví o světě nevěrných mužů hodně. Sedm let byla Sarah Symonds milenkou slavného kuchaře Gordona Ramseye, předtím udržovala vztah s jiným zadaným mužem. Celkem prý v roli milenky strávila patnáct let. Své hříchy se nyní rozhodla odčinit tím, že vdané ženy zásobuje svými zkušenostmi ze světa nevěry.

Dovolená je vaše šance

Rodinná dovolená je podle ní nejlepším místem pro usvědčení manžela z nevěry. „Typický nevěrný muž je v této době pod velkým tlakem. Čeká ho dovolená s rodinou, ví, že bude pod mikroskopickým dohledem manželky. Je mimo své teritorium s možnostmi snadných výmluv,“ vysvětluje Sarah Symonds.

A doma na něj čeká milenka, s níž musí udržovat kontakt, protože ji před odjezdem zahltil tím, že se mu bude moc stýskat, že bez jejího hlasu nevydrží ani den a podobně.

Foto: thinkstock

Nedá ani ránu bez svého telefonu či tabletu? Tak to je podezřeléFoto: thinkstock

Čeho si všímat

Máte podezření, že vás muž podvádí? Následující otázky vám ho buď potvrdí, nebo vyvrátí.

  • Zařídil si váš muž ještě před odletem na dovolenou speciální tarif pro mezinárodní hovory, i když nikdy dříve to nedělal?
  • Když mu zazvoní telefon, je naštvaný, nadává a až přehnaně se rozčiluje, kdo ho to zase otravuje?
  • Nemá žádný problém s pochůzkami, které by ho za normálních okolností otravovaly? Ochotně třeba zajede do vzdáleného obchodu pro opalovací krém, který jste zapomněla sbalit, a vás nechá v klidu odpočívat na pláži?
  • Bere si telefon, iPad či notebook i do koupelny?
  • Kontroluje každou chvíli svůj telefon?
  • Má smazaný výpis posledních hovorů?
  • Bývá mu často špatně od žaludku nebo ho bolí hlava ze sluníčka a jde si odpočinout na pokoj, zatímco vy chcete být ještě u moře?
  • Změnil návyky z předešlých dovolených, takže třeba chodí brzy ráno běhat či pravidelně navštěvuje hotelovou posilovnu?
  • Je až přehnaně úzkostlivý ohledně volných lehátek u vody či stolu v restauraci, takže zatímco vy se teprve připravujete, on vybíhá zabrat místo?
  • Vytrácí se od snídaně, oběda, večeře či od bazénu kvůli neodkladným hovorům do kanceláře či kolegům?
Foto: thinkstock

Naznačuje-li všechno, že vám je manžel nevěrný, klidně na něj uhoďte přímoFoto: thinkstock

Co teď?

Odpověděla jste skoro na vše ano? Váš muž je vám zřejmě nevěrný. Podle Sarah Symonds byste se nyní měly zachovat takhle:

  • Naplánujte celodenní výlet, který strávíte mimo hotel, zato spolu na místě, kde nebude mít úniku. Ideální je třeba výlet lodí.
  • Pravidelně kontrolujte výpisy jeho hovorů. Čím víc bude ve stresu, tím je větší šance, že je jednou zapomene smazat.
  • Podnikejte co nejvíce společných aktivit, ať nemá ani chvilku jen pro sebe.
  • Odchází, když mu volá někdo z práce? Ujistěte ho, že vás to neruší a klidně může mluvit před vámi. Případně mu řekněte, aby vám dal k uchu kolegu, že byste ho ráda pozdravila.
  • Zkuste mu sebrat telefon, samozřejmě s vysvětlením, že je na dovolené, neměl by se stresovat prací, ale naopak si opravdu odpočinout.
  • Poproste ho, aby vám půjčil telefon, protože váš se vybil.

Když tohle uděláte, zvýšíte jeho nervozitu a jeho chování vám mnoho napoví. Pak na něj můžete uhodit zpříma. „Pokud jeho reakce způsobí, že se budete cítit hloupě, uboze, že vás jednoduše zesměšní, věřte, že jde o muže, který se ve skutečnosti cítí velmi provinile,“ tvrdí Sarah Symonds. Naopak neprávem obviněný muž bude jednat citlivě. „Udělá vše pro to, aby vám vysvětlil, že se mýlíte, a aby vás přesvědčil o tom, že vás miluje, váží si vás a nepodvádí vás,“ dodává Sarah Symonds.

Co myslíte? Je to dobrý postup?

Reklama

Související témata:

Načítám