Hlavní obsah

Cameron Diaz v černobílém kardiganu: Našli jsme podobné kousky!

Foto: Profimedia

Cameron Diaz vsází na nepříliš nákladnou módu. Ale stejně dokážeme najít i levnější podobné kousky!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Cameron Diaz (43) vyrazila na uvedení filmu Sex tape v kardiganu se zebřími pruhy, módnímu domu Balmain se zvedly prodeje. Originál stojí 5852 Kč. My našli podobné vzorování – a hlavně levnější!

Článek

Není pravidlem, že Cameron obléká předražené kousky. Naopak. Je milovnice levnější módy. Proto také ke kolekci bot Pour La Victorie, kterou navrhla, přistupovala s ohledem k cenové dostupnosti. Jejím cílem bylo dát možnost obyčejným ženám koupit si boty vytříbené kvality i ve střední cenové relaci.

Kdybyste otevřely její šatnu, našly byste tam hodně džín – ty totiž považuje za základ šatníku (jak sama říká, tráví v nich 80 procent času). Zbytek by tvořily topy, svetry, kardigany a saka, často v černé, bílé nebo béžové barvě, popřípadě v kombinacích jejich odstínů.

Protože je stále v hledáčku fotoobjektivů, snaží se vypadat dobře za každé situace. Fotky, kdy paparazzi zachytí herečky ve vytahaných teplákách, ji děsí. Své pohodlí ale za krásu nerada mění, a tak se zhlédla v kompromisu ležérní módy, kterou nejčastěji představuje v triu džíny, top a sako nebo kardigan.

Za styling, který předvedla na uvedení filmového snímku Sex tape, byla nesčetněkrát chválena na stránkách módních titulů. Balmain dokonce jednu dobu produkt zcela vyprodal ze svých zásob. Chcete mít záruku úspěchu? Zkuste to podle ní. Nemusíte volit jen motiv zebří srsti. Stejného efektu docílíte i jinými vzory v černobílé variaci. Tyhle se líbí nám. Podívejte se.

Foto: Archiv firem

Svislé pruhování, nebo to zebří? Čemu dáte přednost? Na foto (zleva): Balmain, 5852 Kč, ASOS, 556 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Podobné kousky seženete v prodloužené, nebo naopak zkrácené délce. Vyberte si podle typu své siluety. Na foto (zleva): Tamsin London, 2330 Kč, ASOS, 1667 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Obávat se nemusíte ani ozdobných prvků v podobě pásku nebo červeného lemování. Na foto (zleva): Bershka, 1999 Kč, Answear, 3199 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Přes top zkuste třeba pléd nebo pončo. Na foto (zleva): Tamsin London, 1999 Kč, Bershka, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Podobné vzorování jsme našli i na teplejších variantách svršků. Na foto (zleva): H&M, 1499 Kč, ASOS, 5556 KčFoto: Archiv firem

A co vy a černobílé vzory? Jak je nejraději nosíte?

Související témata:

Načítám