Hlavní obsah

Celebrity: K jakým milostným pozicím inspirují?

Foto: Thinkstock

Hledáte erotické osvěžení? Tak si představte místo partnerky nebo partnera nějakou celebritu. Uvidíte, že to pak půjde velmi snadnoFoto: Thinkstock

Reklama

Při pohledu na známé tváře člověka napadá ledacos. Jak „to“ asi mají rády? Je milování s nimi zábavné? A co polohy? K těmhle inspirují Miley Cyrus, Robert Pattinson či sexy Adam Levine!

Článek

Jsou tvářemi módních domů, představují parfémy, hlásí se k charitě, neodpustí si skandály. Kdo? Přece celebrity! Jejich chování i vzhled si za vzor bere kdekdo, vždyť mnoho z nich je považováno za sexuální idoly. Ale spojil je už někdo s milostnými pozicemi? Že ne? Tahle chyba se musí napravit!

1. Miley Cyrus

Kdo je to? Americká herečka, zpěvačka a textařka, která z nevinné Hannah Montany vyrostla v provokující osobnost plnou lascivních gest.

Jak působí na okolí? „Ve svých klipech všechno olizuje. Pokaždé, kdy ji vidím, si představím orální sex, protože to, jak upoutává na svůj jazyk, nelze přehlížet,“ říká čtenář Luděk s tím, že Miley se tváří jako vhodná adeptka na hodinovou felaci, i když v soukromí se nejspíš sama nechá obskakovat.

K čemu inspiruje? Poloha 69 v jakékoli variantě. Nejlépe však vestoje, hlavou dolů.

Foto: Isifa

Miley Cyrus je svými provakativními gesty všeobecně známaFoto: Isifa

2. Adam Levine

Kdo je to? Americký zpěvák, textař, hudebník a příležitostný herec, který působí jako frontman americké pop rockové skupiny Maroon 5. Časopis People ho v roce 2013 zvolil nejvíce sexy mužem roku. Zaslouženě.

Jak působí na okolí? „Ten jeho uhrančivý pohled a vysportované tělo… Nářez,“ zasněně říká čtenářka Petra s tím, že kdyby někoho takového měla v posteli, určitě by chtěla vidět každý kousek jeho těla. „Rozhodně bych se k němu neotáčela zády, to by byla velká škoda,“ dodává.

K čemu inspiruje? Silné paže, mužné tělo, sexy pohled. Tato vražedná kombinace se nejlépe uplatní při pozici nazvané spanilá jízda, kdy muž sedí na posteli a žena si na něj obkročmo sedne tváří v tvář.

Foto: Isifa

Adam Levine má krásně vypracované tělo. Jak by se vám líbilo mít ho doma? Aspoň si to můžete představovat...Foto: Isifa

3. Lindsay Lohan

Kdo je to? Americká herečka a věčná skandalistka, kterou víc než herecké umění proslavily aférky s alkoholem a drogami.

Jak působí na okolí? „Má celkem hezké tělo, ale její pověst ji předurčuje kamsi do kategorie holek pro všechno, které udělají hodně jen pro to, aby nebyla nuda,“ krčí rameny Vašek a dodává: „V souvislosti s jejím jménem si hned představím sendvič nebo grupáč, bez pardonu. A něco z těch slušnějších poloh? Jo, zezadu,“ přidává další tip.

K čemu inspiruje? Divokost a nespoutanost Lindsay reprezentuje poloha vestoje, kdy žena stojí opřená o zeď a partner do ní proniká zezadu. Ona si může představovat, koho chce, a to taky dělá. Romantika stranou.

Foto: Isifa

Na Lindsay Lohan je život plný nočních mejdanů vidět bohužel na první pohledFoto: Isifa

4. Robert Pattinson

Kdo je to? Britský herec, hudebník a model, kterému role v upírské romanci změnila život.

Jak působí na okolí? „Každá žena ho už navždy bude vidět jako upíra. A když si představíte, že s někým takovým máte mít ten nejvíc vzrušující sex na světě, instinktivně mu poodhalíte krk. Ihned,“ myslí si čtenářka Hanka.

K čemu inspiruje? Krvelačnost Roberta, tajemno a vzrušující nebezpečí se snoubí s polohou nazvanou lžíce, kdy dva leží na boku v řadě za sebou. Odhrnutí vlasů z krku a líbání od ucha ke klíční kosti vypadá jako skvělá upírská předehra.

Foto: Dior

Robert Pattinson je prostě upír. Této role se v očích fanynek zřejmě už nikdy nezbavíFoto: Dior

5. Kim Kardashian

Kdo je to? Hvězdička amerických reality show, jejíž obří pozadí zná celý svět.

Jak působí na okolí? „Každý chlap se zaměří hlavně na ten její masivní zadek, a i když nejste vyloženě zadečkový typ, myšlenky vám sklouzávají kamsi k análnímu sexu nebo polohám, které dovolují dívat se na to všechno z první řady,“ uculuje se Lukáš.

K čemu inspiruje? Nejen Kiminy proporce náležitě vyniknou v poloze, kdy on leží na zádech a ona je nahoře – zády k němu.

Foto: Isifa

Zadeček Kim Kardashian může být spojen s erotickými představami mnoha mužůFoto: Isifa

6. Cristiano Ronaldo

Kdo je to? Portugalský fotbalista s božským tělem.

Jak působí na okolí? „Od všech profesionálních fotbalistů očekáváte výkon a trochu extrému. V neslušných představách je to jasné… Tihle toho vydrží víc než kdokoli jiný,“ usmívá se Karolína.

K čemu inspiruje? Chce to něco nevšedního… Něco, při čem bude vidět sportem vypracovaný zadek milence… Volba jasná! Poloha za zdí! Žena leží na zádech, nohy pokrčené k hrudníku tak, že jimi vytvoří sedátko. A muž? Přiklekne a posadí se… Kdo má tohle zvládnout, když ne trénovaný fotbalista?

Foto: Isifa

Cristiano Ronaldo je modlou snad všech žen, které kdy viděly jediný fotbalový zápasFoto: Isifa

A k čemu tyto známé tváře inspirují vás?

Reklama

Načítám