Hlavní obsah

Černá není nudná! Tyhle outfity vám to dokážou

Foto: Marie Bartošová

Do dramatické černé jsme oblékli čtenářku DenisuFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V módě si můžete být jisté jen máločím. Na to, že se černá barva jen tak nepřestane nosit, bychom ale klidně vsadili… celý náš šatník! Že pro vás platí černá = nuda? Dokážeme vám, že jste vedle!

Článek

Černá barva má bezesporu skvělou pověst a davy obdivovatelek. Není ale všemocná. Pokud chodíte celý život v černých kalhotách a tričku, zůstane váš styl pravděpodobně bez povšimnutí. Pravidlo číslo jedna? Když už nepoutáte pozornost žádnou barvou, mixujte alespoň zajímavé střihy a textury!

Do černé jsme oblékli naši krásnou čtenářku Denisu.

Krajka + kůže

Kontrastní kombinaci drsné kůže s krajkou se spousta žen vyhýbá – zbytečně. Svetřík s koženkovou přední částí a dramatickým křížem zjemní krajkované kalhoty, které modelu dodají na ženskosti. Vyplatí se vám také zakomponování barevných doplňků, byť by to byly jen lodičky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: vršek (Zara, 999 Kč), kalhoty (Zara, 1999 Kč), náhrdelníky (oba Mango, 349 Kč/kus), boty (Mango, 1599 Kč)Foto: Marie Bartošová

Jako Maková panenka

Obrovskou sukni, kterou by Denise záviděla i Maková panenka, jsme si nemohli nechat pro sebe. Jasně, na běžné nošení sice není, ale nic vám nebrání v tom, vybrat si sukni podobného střihu, ale ehm… skromnějších rozměrů. Stylistka ji doplnila rolákem, kožešinovým nákrčníkem a dlouhými koženými rukavicemi.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: rolák (Zara, 499 Kč), sukně (Zuzana Kubíčková, info o ceně v ateliéru), boty – viz fotogalerie – (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), límec (Van Graaf, Ralph Lauren, 1299 Kč), rukavice (Zara, 1499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Efektní třásně

Nepřehlédnutelný je i svetřík s třásněmi, které jsou už několikátou sezonu trendy. Stylistka Veronika k němu vybrala výrazný náhrdelník a koženkovou sukni. Černý komplet rozbily vínové boty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: svetr (Mango, 999 Kč), sukně (Topshop, 1310 Kč), punčocháče (Calzedonia, 419 Kč), náhrdelník (Topshop, 485 Kč), boty (Mango, 2399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Transparentní halenka

Sametové kalhoty ve zkrácené délce si Denisa vyzkoušela s transparentní halenkou a vestou. Tip pro odvážné? Na večer pod košili oblékněte jen výstavní podprsenku a nezapomeňte na podpatky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Zara, 1999 Kč), vesta (Van Graaf, 2099 Kč), halenka (Vero Moda, 799 Kč), podprsenka (Zuzana Kubíčková, info o ceně v ateliéru), náhrdelník (Zuzana Kubíčková, info o ceně v ateliéru), boty – viz fotogalerie – (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Večerní šaty

Úžasně vypadají také dlouhé černé šaty s průsvitnými detaily. Chcete-li vašemu outfitu dodat větší říz, zkombinujte šaty s krátkou koženou bundičkou. Přidat můžete i řadu náramků.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Mango, 999 Kč), náramky (Vero Moda, 349 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), prsten (Mango, 549 Kč), bunda (Van Graaf, 4499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Patříte mezi fanynky černé? Který model se vám líbí nejvíce? Napište nám!

Styling: Veronika Králová

Vizáž: Janka Letková

Děkujeme galerii THE CHEMISTRY GALLERY (Bubenská 1, Praha 7) za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Načítám