Hlavní obsah

Čerstvost potravin je základ

Reklama

Agenti čerstvosti se starají o to, abyste v prodejnách Albert nakoupili vždy jen čerstvé a kvalitní potraviny. Ať už jde o výběr dodavatelů, způsoby zpracování nebo metody skladování, cíl je jasný – zajistit pro vás ty nejkvalitnější potraviny.

Článek

Ovoce a zeleninu dovážíme od pěstitelů přímo k vám

Ovoce a zeleninu najdete v prodejnách Albert vždy čerstvé. Sami pro vás pečlivě vybíráme dodavatele a dbáme na to, aby jejich produkty měly odpovídající zralost, barvu a byly správně pěstované, čerstvé a kvalitní. Zeleninu a ovoce dovážíme jak od lokálních pěstitelů, tak od prověřených zahraničních dodavatelů bez zbytečného skladování přímo k vám. To je důležité například v případě třešní, které jsou velmi citlivé na dobu a způsob skladování. Avšak vzhledem k tomu, že v této oblasti dodržujeme přísné zásady, můžete si díky Albertu vychutnat lahodné letní kombinace třešní s bílým jogurtem nebo hořkou čokoládou. Osvěžující třešně pak můžete prostřídat s dalším skvělým ovocem pro horké letní dny, jakým jsou například meruňky. Ty nejenže tvoří šťavnatý základ mnoha dezertů, ale také příjemně doplní jakýkoli ovocný salát.

Třešně a meruňky jsou zvláště citlivé na přepravu a skladování

Maso pečlivě kontrolujeme

Kvalitní čerstvé maso je úžasnou surovinou poskytující spoustu gastronomických požitků. Je rovněž nenahraditelným zdrojem bílkovin a minerálů. My nabízíme maso absolutně čerstvé, produkované, balené i prodávané pod neustálou kontrolou. Známe přesný původ masa a balíme ho do ochranné atmosféry, která zaručí bezpečnou přepravu, čerstvost i dostatečnou trvanlivost ve vaší chladničce.

U masných výrobků kontrolujeme jejich přesné složení, technologický postup výroby i teplotu. Od dubna navíc nabízíme masné produkty v nových obalech, barevně odlišených podle druhu masa. Napomáhají k lepší a rychlejší orientaci našich zákazníků.

Pečeme několikrát denně

Čerstvé a krásně křehké pečivo, kdykoli si vzpomenete – pro nás absolutní samozřejmost. Několikrát za den pečeme nejžádanější druhy pečiva, abyste je měli během celého dne k dispozici. Největší odměnou pak pro nás je, když vidíme zákazníka, jak si hned za pokladnou nedočkavě ulomí kousek nadýchané bagety a vychutná si ji ještě teplou.

Reklama

Související témata:

Načítám