Hlavní obsah

Cestovní kancelář Blue Style rozdává zdarma mezi své klienty 50 zájezdů

Foto: Shutterstock.com

CK Blue Style přichází se soutěží „Milujeme své klienty“Foto: Shutterstock.com

Láska přenáší nejen hory, ale také moře. Své o tom ví i cestovní kancelář Blue Style a přichází se soutěží „Milujeme své klienty“, v rámci které rozdává 50 zájezdů do destinací ze své nabídky.

Článek

Vše, co je nutné udělat pro to, abyste se mohli takto skvělou cenu získat, je závazně si objednat v termínu od 20. 7. do 31. 7. 2022 zájezd od CK Blue Style a pak už jen věřit a doufat, že štěstí, muška jenom zlatá, sedne právě na vás.

„Naši klienti jsou pro nás na prvním místě. Uspořádat tuto soutěž a nabídnout padesát zájezdů zcela zdarma je pro nás to nejmenší, jak jim můžeme za jejich dlouhotrvající přízeň a milou zpětnou vazbu poděkovat.“ říká k soutěži Ilona Topolová, tisková mluvčí CK Blue Style.

Foto: Shutterstock.com

Soutěžte o dovolenou s CK Blue StyleFoto: Shutterstock.com

Krásně průzračné moře, prosluněné pláže s jemným pískem, osvěžující drinky a spousta zábavy v hotelovém rezortu nebo naopak tolik vytoužený klid a odpočinek… To vše si užíváte do okamžiku, než nastane poslední den dovolené a nezbývá nic jiného, než zabalit kufr a vydat se směr letiště. Tentokrát ovšem můžete odjíždět s pocitem, že právě vy budete jedním z 50 šťastlivců a za pár dni se na místě, kde nemusíte řešit každodenní starosti, na místě, kde si jen užíváte sluneční paprsky a sladké nic nedělání, ocitnete ještě jednou!

Chcete i vy získat zájezd zcela zdarma? Kompletní pravidla se dozvíte na www.blue-style.cz/milujeme-sve-klienty/

Reklama

Načítám