Hlavní obsah

Chceš dárek, zlato? Kup si ho sama!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kupovat dárek dívkám je jako tipovat v loteriiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ach ty ženy! Zažil jsem nejrychlejší vystřízlivění v životě... Jsou čtyři ráno, vracím se z hospody a pojídám cosi, co má vypadat jako hermelín v housce. Poněvadž jsem ale právě překonal svůj rekord v počtu vypitých dvanáctek, jídlo mi chutná jako specialita od Jamieho Oliviera podávaná pro anglickou královnu.

Článek

Kráčím přes Václavák, někteří pánové mi nabízí drogy (odpovídám: „děkuji, už ne") a některé dámy sex (odpovídám nepravdivě: „nechci"). Jedna prostitutka se ale nevzdává. Povídá něco o studentské slevě a o volném bytu. Objímá mě, dokonce se přidává i její kolegyně. Chvilku žertujeme a smějeme se. Naštěstí se včas vzpamatuji, smrdí jim z pusy a jsou minimálně o dvacet let starší než já. Brrrr. Nabídnu jim housku k dojezení a rychle prchám k taxíku. Za pár minut už marně hledám peněženku, mobil a foťák. POMÓC, ONY MĚ OKRADLY!!!

Naštěstí jsem předtím skoro všechny peníze propil a doklady nosím po kapsách, takže peněženku neřeším. Bez telefonu jsem však jako Paris Hilton bez čivavy a ve fotoaparátu byly akty mojí kamarádky. Bože, jak dlouho jsem ji přemlouval, než si sundala podprsenku. A teď se na ty obrázky kouká nějaký pasák. Promiň, Lucko.

Dobrou zprávou je, že mám alespoň důvod koupit si nové technické vychytávky. Miluji vybírání elektroniky. Všechny ty megapixely, gigabity, čipy, softwary a displeje mě vzrušují. Myslím, že jde o ideální příležitost pro mojí holku. Každá přece chce potěšit svého přítele. Bohužel, pořád to ještě nechápou. Chtějí prstýnky, večeře, kytky...

Noční můrou všech gentlemanů je prodavač růží v restauraci. To si sedíte se svou milou na večeři a najednou se ve dveřích restaurace zjeví ON. S košem červených růží obchází stůl za stolem, až stojí před vámi. Jste rád, že jste kvůli rande dal dohromady pár stovek a teď se vám ten „parazit" vysmívá do očí. Dívka neřekne ani slovo, a tak je na vás, abyste rozlousknul tento trapný okamžik. Nejsem tak smělý, abych odpověděl: „Nedala mi, ani já jí nedám," jako jeden můj známý. Konzultoval jsem tuto problematiku s odborníkem na etiketu. A samozřejmě to musí být přesně naopak. Když prodavač nabídne růži, má kytku příjmout, nebo odmítnout žena, nikoli muž. Je to jasné, dámy?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Noční můrou mužů jsou pouliční prodavači květinFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Kupovat dárky dívkám je jako tipovat v loterii. Své přítelkyni jsem přinesl krásný náhrdelník, vypadala šťastně. Slíbila, že ho bude nosit, ale dodnes jej neměla na sobě. Kamarád si mi zas stěžoval, že chtěl tu svou překvapit a šel poprvé na nákup. Nejenže nebyl za svou odvahu pochválen, ale absolvoval nesmyslnou hádku, kvůli „nezdravým" plnotučným jogurtům a bílému pečivu.

Jednou jsem v zoufalé honbě za kytkou (byla neděle v noci) vytrhal pár tulipánů z parku na náměstí. Asi mě sledovali kamerou, protože do dvou minut jsem byl zastaven policajty a zaplatil mastnou pokutu. Pokoušel jsem se je i podplatit dvěma tulipány, ale korupce z této země už úplně vymizela. Holce jsem tedy dal paragon o zaplacení přestupku a překvapivě to mělo veliký úspěch. Jaké dobrodružství jsem prý musel prožít, abych ji potěšil!

Tak se v tom vyznejte...

Já na rozdíl od některých žen vím přesně, co chci. Stylový telefon, kvalitní fotoaparát a plnou peněženku. A ne až k Vánocům. Teď!

Související témata:

Načítám