Hlavní obsah

Chcete být konečně šťastní? Dnešní úplněk vám to zařídí

Reklama

V úterý ráno nastane úplněk ve Vahách, na který bude dohlížet planeta štěstí Jupiter. To je vždy příslib úžasných zážitků, ale i úspěchu v lásce a při finančních transakcích.

Článek

Nechtějte ovšem příliš mnoho! V duchu si raději zopakujte rčení: „Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše.“ Když se vás totiž zmocní chamtivost, vaše přání a cíle budou nereálné, sny i naděje se rozplynou jako pára nad hrncem.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Autoritativním chováním i velkým smyslem pro spravedlnost nedáte švindlířům a intrikánům nejmenší šanci, jejich finty utnete hned v zárodku. Vlastně všechny pravidelně šokujete bleskovými akcemi i reakcemi. Tato rychlost se ale může vymknout vaší kontrole během víkendu. Raději se proto držte dál od ohně a elektřiny, mohli byste si přivodit úraz!

Býk (20. 4.–21. 5.)

Ostatní se budou bavit vašimi přeřeky, nicméně vám moc do smíchu nebude. Problém budete mít nejen s vyjadřováním, ale i písemným projevem a také s pamětí. Všechno podstatné si raději zapisujte, protože pod vlivem retrográdního Merkura dokážete zapomenout na spoustu důležitých věcí, dokonce i na to, že ve čtvrtek máte například vyzvednout děti nebo vnoučata ze školky!

Foto: Peshkova, shutterstock.com

Není žádná ostuda, když si zásadní úkoly sepíšeteFoto: Peshkova, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

V průběhu týdne se některé vaše vztahy naprosto rozpadnou. Ze života vám ale jednou provždy zmizí pouze lidé, kteří vám mazali med kolem pusy a přitom vás za zády nehorázně pomlouvali. O víkendu se snažte neponocovat! Konstelace totiž naznačují, že byste mohli zaspat Velikonoční pondělí.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Schopnějším kolegům se pomyslně dívejte pod ruce. Za některými patrně začnete pokulhávat, ale při troše pozornosti odhalíte finty, proč jsou rychlejší, a tím pádem v kariéře úspěšnější. Víkend se snažte strávit na čerstvém vzduchu, nikoli doma. S nečekanými návštěvami se totiž roztrhne pytel a vás by z nekonečných hovorů permanentně bolela hlava.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Nenechte se zatáhnout do sousedských sporů. Zvrtnou se totiž do nečestných intrik, jimiž určitě nehodláte ztrácet čas. Pokud se poslední dobou jakoby potácíte životem, k radikální změně se rozhodnete ve druhé polovině týdne. Příjemně vás zaskočí nabídka pracovat nebo studovat v zahraničí a je možné, že již během víkendu odjedete či odletíte za kopečky.

Foto: Ekaterina Pokrovsky, shutterstock.com

Výzva osudu vás patrně zavede dál od domovaFoto: Ekaterina Pokrovsky, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konečně se vám podaří zrealizovat obchod, patrně prodej dopravního prostředku, který v minulých týdnech ustrnul na mrtvém bodě. Vyhnout byste se ale měli konkurzům, zkouškám a soudním jednáním! Je možné, že si nevzpomenete na naprosté triviality, takže byste si vysekli parádní ostudu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Kdo se s vámi pustí do křížku, ten bude litovat. Neexistuje totiž bitva, kterou byste tento týden prohráli! Nicméně se snažte neprovokovat hlavně příbuzné a svoji drahou polovičku. Zřejmě budete potřebovat půjčit menší sumičku na uhrazení starého dluhu, který vám ve druhé polovině týdne připomene retrográdní Merkur.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pořádně si můžete zavařit unáhleným podpisem smlouvy, a je jedno, čeho se bude týkat. Nepozorností při čtení byste se mohli připravit o peníze, což se týká hlavně podnikatelů. V případě nájemní nebo pracovní smlouvy hrozí riziko, že můžete přijít o střechu nad hlavou nebo zaměstnání. Každý dokument si proto důkladně prostudujte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud vás někdo delší dobu provokuje hrubostí a neomaleností, tento týden si to s ním vyřídíte. Na veřejnosti mu uděláte takovou ostudu, že na to hned tak nezapomene. Pokud jste si v minulosti namohli stehenní sval, během víkendu buďte opatrní, protože se tato nepříjemnost může opakovat.

Foto: Maridav, shutterstock.com

Střelci mohou mít svalové potíže. Tak pozor na namáhavé aktivityFoto: Maridav, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na každý den si vypracujte plán, který musíte v zaměstnání stihnout, a toho se držte. Nenechte se znervóznit napětím a spěchem kolem vás! Nadřízeným se zřejmě organizace práce vymkne z rukou, ale vy budete na koni. Vlastně se konečně ukáže, kdo je tahoun a kdo se jenom veze. Není-li váš šéf úplně slepý, povýšení vás nemine.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Za volantem i na motorce budete příliš riskovat, horoskop vám proto doporučuje spoléhat na vlastní nohy a hromadnou dopravu. Na silnicích to hlavně před víkendem bude hodně divoké i bez vás! Sobotu a neděli možná strávíte hledáním dokladů nebo důležité smlouvy. Dobře vám tak! Aspoň si konečně uděláte pořádek v rodinných dokumentech.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Nic pro vás nebudete tak drahé, abyste si to nemohli koupit, a přesto se na nákupech budete krotit. Patrně se totiž rozhodnete změnit zaměstnání, a tím pádem se i vzdáte pravidelného příjmu. Sice vkročíte do finanční nejistoty, ale získáte klid a svobodu v rozhodování, což se již velmi brzo ukáže jako správný krok.

Máte-li plán, jak strávíte víkend před Velikonočním pondělím, všechno může dopadnout úplně jinak! V pátek totiž spojí síly Slunce s Uranem (konjunkce), což ukazuje na příjemná překvapení, nečekaná setkání a vzrušující chvíle. Jisté je, že nudit se určitě nebudete.

Reklama

Načítám