Hlavní obsah

Chcete lepší sex? Jezte popcorn! Co dalšího z vás udělá super milenku?

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete super sex? Milostný život, který je hoden olympijské medaile? Začněte cvičit a posilovat své intimní partie. Je to opravdu jako ve sportu. Bez tvrdého tréninku nejsou výsledky. Tady jsou tipy, jak vytrénovat ze svého těla super milostný „stroj“.

Článek

Je obecně známo, že kdo sportuje, vypadá dobře. Je štíhlý, pevný, ohebný, přitažlivý. Jestli ale chcete být super milencem či milenkou, chce to víc. Britská sexpertka Tracey Cox má návod na cviky, které vám zajistí dokonalé milostné prožitky, vysokou výkonnost i opravdové vzrušení.

Návod pro ženy

Každá žena, která někdy rodila, nejspíš slyšela o Kegelových cvicích pro posílení svalů pánevního dna. Ty ale nejsou jen pro novopečené maminky, které potřebují dostat pánev zpátky do formy. Pokud tyhle svaly skutečně vytrénujete, vy i váš partner zažijete při sexu skutečné blaho. „Vaše vagina bude užší, což je samozřejmě příjemné pro muže, ale i pro vás, protože tím zvýšíte svou citlivost. S těmito svaly ale souvisí i zvýšená sexuální touha, silnější a četnější orgasmy,“ říká Tracey Cox. A tady je její návod, jak cvičit:

  • Krok 1 - Přerušujte močení. Pokaždé, když jdete na toaletu, zkuste v průběhu močení několikrát na několik sekund proud zastavit. Tímhle způsobem své svaly objevíte a naučíte se je ovládat.
  • Krok 2 - Jakmile zvládnete krok 1, můžete začít cvičit kdekoli a kdykoli, třeba při čekání na tramvaj. Zatínejte a povolujte svaly pánevního dna 25krát za sebou, ideálně dvakrát denně. Postupně se propracujte k padesáti zatnutím třikrát denně.
  • Krok 3 - Základní cvičení máte zmáknuté, tak můžete zkusit něco extra. Sedněte si na kraj postele a zasuňte do vaginy dva prsty. Pak zkoušejte pomocí svalů prsty „obejmout“, v ideálním případě byste měly cítit, jak se vagina kolem prstů stahuje. Můžete přistoupit i k další fázi cviku: prsty ve vagině roztáhněte, ale nechte je uvolněné. Pomocí svalů zatínejte vaginu, jako byste chtěly prsty opět vrátit k sobě. Udělejte to desetkrát po sobě, dvakrát denně.
Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Cvičte chvilku každý den a uvidíte ten rozdílFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Návod pro muže

Podobně by měl své „intimní“ svaly posilovat i muž. Může začít stejně jako žena – přerušováním močení. K dalšímu tréninku pak nepotřebuje nic víc než erekci a ručník. Tady je návod:

  • Krok 1 - Přes ztopořený penis přehoďte malý ručníček a zatínejte svaly tak, abyste (v ideálním případě) viděli, jak se ručník zvedá a zase klesá. Zpočátku byste měli dokázat zvednout ručník čtyřikrát po sobě, třikrát denně.
  • Krok 2 - Jakmile zvládnete tento základ, můžete začít zvyšovat zátěž. Malý ručník vyměňte za větší, a pokud už je váš penis opravdu silný, můžete to zkusit s mokrým ručníkem.

A co za tuhle dřinu muž získá? „Je to jako s jinými svaly v těle. Když je trénujete, sílí a rostou. Takže odměna za tyhle cviky bude silnější erekce i orgasmus a větší penis,“ tvrdí Tracey Cox.

Foto: Evan Lorne, Shutterstock.com

Super sexu se doberete také skrze to, co máte na talířiFoto: Evan Lorne, Shutterstock.com

Tohle jezte

Úzká souvislost je i mezi milostným životem a stravováním. Na tom, co děláte v kuchyni a jídelně, záleží i v ložnici. Tohle jsou vyloženě sexy živiny:

  • Zinek - „Je zásadní pro sexuální zdraví obecně. Například vytváří enzymy, které jsou rozhodující pro sexuální vzrušení,“ říká Tracey Cox. Najdete ho například v mořských plodech, vejcích, čočce či hnědé rýži.
  • Hořčík - Pomáhá držet hormony v rovnováze, navíc zvyšuje sexuální vytrvalost a prospívá i erekci, dosahování orgasmu a sexuální citlivosti. Dopřejte si proto třeba ořechy, banány, listovou zeleninu či obiloviny s nízkým obsahem cukru.
  • Vápník - Podporuje svalovou kontrakci, která souvisí s ženským orgasmem a mužskou ejakulací. Obsahují ho samozřejmě kvalitní mléčné výrobky, ale i fazole či sušené ovoce.
  • Arginin - Tuto aminokyselinu lze získat z bílkovinných potravin, tedy především z živočišných výrobků, ale třeba i z popcornu. Obecně je spojována s růstem, svalovou hmotou i se sexuálním vývojem.
  • Vitamin C - Není to jen prevence před nachlazením a podpora imunity. Tenhle vitamin posiluje i pohlavní orgány a obecně zvyšuje kvalitu milostného života. Získáte ho samozřejmě z citrusů, ale i z brambor, manga či brokolice.

Tak co, zkusíte to?

Související témata:

Načítám