Hlavní obsah

Chcete postavu, jako mají celebrity? Jezte to, co ony!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

O plavkové sezoně se sice ještě nedá říct, že je skoro za dveřmi, jaro ale tak jako tak bývá obdobím, kdy řada lidí najíždí na zdravější a lehčí stravu. A to se týká i celebrit! Které zahájily jarní dietu?

Článek

Řekli jste si, že do léta musíte zase trochu zapracovat na své figuře. Začali jste odlehčovat jídelníček, zařazovat více zeleniny, nejíst sladkosti, pít hodně vody… A tak dále, však to všichni znáte.

Máte ale pocit, že zatímco vy se takhle snažíte, všichni kolem vás si pěkně dopřávají? Ne ne, to je opravdu jen zdání. Zdaleka v tom nejste sami!

Podívejte se, jak na jaře odlehčily jídelníček světové celebrity…

Sexy padesátnice

V 53 letech vypadat takhle?! Ano, i to je možné. Proslulá australská topmodelka Elle Macpherson, která si díky své špičkové figuře vysloužila přezdívku The Body, má recept na štíhlost. Dává přednost hlavně rostlinné stravě, ideálně v bio kvalitě.

Když na menu Hotelu Kensington objevila zelené smoothie, měla takovou radost, že to hned musela zveřejnit na sítích.

Foto: Profimedia.cz

Zelená smoothie patří mezi hity zdravé výživy. Oblíbily si je i celebrityFoto: Profimedia.cz

Miley se učí jíst saláty

I Miley Cyrus, známá milovnice nezdravých fast food jídel, musela před létem trochu odlehčit jídelníček. Tentokrát si místo hranolků a mléčného koktejlu objednala rukolový salát a vodu. Jenom doufáme, že jako zálivku nepoužila kečup…

Foto: Profimedia.cz

Na co ten kečup, Miley? Foto: Profimedia.cz

Olivia teď hřeší jen na ovoci

I když uběhlo téměř pět let ode dne, kdy Američanka Olivia Culpo vyhrála soutěž krásy Miss Universe, pevnou a štíhlou postavu si udržuje i nadále. Bez práce ale nejsou koláče. I když si Olivia občas ráda smlsne na nějaké cukrovince, na jaře dává přednost dezertům v podobě ovocných salátů.

Foto: Profimedia.cz

Olivia si místo tyčinek a dortíků oblíbila sladké ovocné salátyFoto: Profimedia.cz

O dvacet kilo lehčí Oprah

Slavná americká moderátorka Oprah Winfrey se médiím před časem pochlubila zprávou, že se jí konečně podařilo vyhrát nad svou hmotností. Dlouho ji trápilo, že ručička na váze ukazovala přes sto kilo.

Po desítkách nezdařilých diet se konečně dala na zdravý životní styl. A dosud shodila už víc než dvacet kilo!

Foto: Profimedia.cz

Ještě nedávno Oprah vážila přes sto kiloFoto: Profimedia.cz

Andílek se zvláštními chutěmi

Jediný britský andílek Victoria’s Secret, modelka Stella Maxwell, jí převážně zdravé potraviny. Akorát preferuje trochu zvláštní chuťové kombinace... Svůj ovocný salátek si zpestřila pálivou chilli omáčkou.

Foto: Profimedia.cz

Stella si do ovocného salátu přidala trochu chilli omáčkyFoto: Profimedia.cz

Gisele vaří zdravě ze zbytků

Jedna z nejlépe vydělávajících modelek Gisele Bündchen není jen výjimečně krásná, ale je také praktická žena. Zbytky potravin z předchozího dne proměnila ve zdravou zeleninovou polévku. Ta je pro jarní odlehčení jídelníčku ideální volbou.

Foto: Profimedia.cz

Zeleninová polévka ze zbytků zeleniny. Gisele vaří praktickyFoto: Profimedia.cz

A jak vypadá váš jarní jídelníček?

Reklama

Načítám