Hlavní obsah

Chcete zhubnout, ale máte málo času? S těmito cviky posílíte celé tělo

 

Reklama

Říká se, že v jednoduchosti je krása. A dalo by se i říct, že v jednoduchosti je síla. Ve fitness totiž tak nějak platí, že nejobyčejnější cviky, které zvládne i dítě, jsou nejúčinnější. Zkuste tyhle!

Článek

Nepotřebujete složité posilovací stroje. S vlastní vahou, případně s použitím jednoduchých pomůcek, jako jsou činky, zvládnete vymyslet nesčetně cviků. Pestrost v tréninkovém plánu je určitě velmi důležitá, stejně jako pestrost v jídle. Proto je nanejvýš žádoucí zkoušet stále nové cviky.

Na druhé stráně určitě nezapomínejte ani na ty úplně obyčejné, které se mohou na první pohled zdát okoukané. Právě ty patří obvykle mezi úplně nejúčinnější, proto by v žádném tréninkovém plánu neměly chybět.

Cviky, které vám ukážeme v našem videu, mají navíc tu výhodu, že jsou velmi komplexní. Tedy při provedení naší třídílné sestavy jednoduše posílíte celé tělo.

„Když provádíte cviky na celé tělo, je důležité, abyste ho drželi zpevněné a soustředili se na záda, která by měla být rovná. Nezapomeňte také, že neméně důležitý jako samotné cvičení je strečink před samotným cvičením a po něm,“ uvádí autorka sestavy Markéta Brožová, trenérka z fitness pro ženy Contours.

Reklama

Načítám