Hlavní obsah

Chcete zhubnout? Top hubnoucí přípravky!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na trhu je široké spektrum výrobků na hubnutí, a vy nevíte, jaký si vybrat? Není to snadné, ale my vám to usnadníme! Máme pro vás přehled přípravků, které jsou nejoblíbenější. Určitě si vybere každý!

Článek

Přestože máte více než 45 let, nepropadejte beznaději. Od určitého věku není hubnutí jednoduché. Proto byl navržen výrobek Obezin 45+, tedy pro potřeby lidí starších 45 let. Stačí vyzkoušet měsíční kůru. Obezin 45+ umožní i lidem v pokročilém věku shazovat kila snadno. Schváleno nutriční poradkyní Alžbětou Houdkovou. „Už žádné hladové nájezdy na ledničku kvůli výkyvům glukózy ve vašem těle! Věřte, že s tímto produktem to dokážete, vždyť byl navržen přímo pro vás.“ Stačí zapít tobolky před každým jídlem, následně tobolka nabobtná, a vy tak sníte poloviční porci. Obezin 45+ měsíční kúra je v akci za úžasných 598 Kč, dříve za 1440 Kč.

S rostoucím věkem nemusí být hubnutí noční můrou

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitaminem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 299 Kč.

Celosvětový fenomén na podporu hubnutí Green Coffee

Síla zeleného čaje a guarany při hubnutí

Tento přípravek na hubnutí obsahuje vysoce účinné extrakty, jako je zelený čaj, guarana, zázvor, synefrin z plodů hořkého pomeranče a další. Nové inovované složení umožňuje nejenom účinně odbourávat tuky, ale dokáže působit zejména v rizikových partiích, navíc blokuje vznik nových tukových buněk a urychluje metabolizmus. Nyní 60 tobolek za akční cenu 489 Kč, běžná cena 561 Kč.

Zacíleno na rizikové partie

Přípravek pro ženy po čtyřicítce

Přípravek Bellasin New 40+ je zaměřen na ženy, které mají vice než 40 let. V tomto věku dochází ke zpomalování metabolismu, zadržování vody v těle, zvýšené tělesné hmotnosti a zvýšenému ukládání tuku v rizikových partiích. Obsahuje široké spektrum účinných látek, jako je fytoestrogen z červeného jetele, sóji, adaptogeny z rozchodnice, guaranu a další. Navíc je tento přípravek obohacen o vitamin D a vápník pro pevné kosti. Nyní 100 tobolek za akční cenu 729 Kč, běžná cena 885 Kč.

Rozhýbejte zpomalený metabolismus po čtyřicítce

XL to S Medical váže až 27,4 % tuků z potravy

Tento produkt je ideálním nástrojem kontroly hmotnosti. Využívá Litraminu, který se váže na tuky z přijímané potravy, a současně využívá vitaminů rozpustných v tucích. Komplex Litraminu způsobí, že se tuky stanou tak příliš velkými na to, aby byly vstřebány v tenkém střevě. Následně jsou vyloučeny z těla. Tento přípravek je tedy považován za skvělého pomocníka při hubnutí. Navíc je velkou výhodou, že pomáhá snižovat neovladatelnou chuť k jídlu. Nyní 120 tobolek za akčních 758 Kč, běžná cena 947 Kč.

Cesta k menší velikosti bez trápení hladem

Reklama

Související témata:

Načítám