Hlavní obsah

Vášně a neřesti chirurgů

Foto: pragency.cz

Vaši oblíbení chirurgovéFoto: pragency.cz

Reklama

V osmidiskové edici vychází na DVD kompletní druhá řada seriálu Chirurgové. Všech 27 dílů doplňuje pět hodin bonusových materiálů ze zákulisí natáčení, rozhovorů a vynechaných scén. To musíte mít!

Článek

Seriál milovaný diváky a oceňovaný kritikou o stážistech a jejich supervizorech v nemocnici Grace, jejichž osobní a pracovní život nabírá v druhé sérii na obrátkách.

Vztah Dereka a Meredith jde od desíti k nule, na scéně se totiž objevuje Derekova manželka, Alex se rozhodl dát naplno průchod svým citům k Izzie, výbušné situace čekají i na všechny ostatní členy lékařského sboru.

Seriál Chirurgové se začal vysílat v roce 2005 a od té doby získal několik cen Emmy, dva Zlaté glóby včetně ocenění „Nejlepší televizní seriál - drama" v roce 2007 a řadu dalších nominací a ocenění.

Bonusy: Růžový „mišmaš" - anatomie speciálních efektů ze sálu Velký rozhovor s Chandrou Wilson alias dr. Baileyovou Lékaři ordinují - sami herci odpovídají na nejžhavější otázky fanoušků Neodvysílané scény V zákulisí kliniky Grace s dr. Weberem Chirurgové v pořadu Jimmy Kimmel Live

Foto: pragency.cz

2. řada vašeho oblíbeného seriálu na DVDFoto: pragency.cz

Chirurgové - 2. řada (Grey´s Anatomy - Season 2) V prodeji a půjčovnách od 5. 12. 2008 Doporučená MOC: 1199,-

Reklama

Související témata:

Načítám