Hlavní obsah

Citlivou pleť svěřte do rukou odborníka

Reklama

Nejde poznat v davu, na schůzce u kavárenského stolku, dokonce ani při zkoumání před zrcadlem. Jen ale pokud o pleť správně pečujete...

Článek

To, jestli o pleť nepečujete správně, okolí může i nemusí rozpoznat, její majitelka ji ale velmi intenzivně vnímá každou vteřinou. Citlivá pokožka bývá zdrojem velkého nepohodlí. Podrážděná citlivá pleť je napnutá, svědí, pálí, může popraskat a zarudnout. Nepříjemné reakce pokožky si uvědomujete na každém kroku, nejde jim nevěnovat pozornost a mnoho žen stále netuší, jak jim předejít.

Stejně tak jako v péči o vlasy sázíte na kvalitního kadeřníka a při bolestech zad se obracíte na fyzioterapeuta, i na péči o citlivou pleť je tu odborník. Značka Mixa se specializuje na tento obor již od roku 1924, kdy ve francouzské lékárně vznikly první přípravky na křehkou dětskou pokožku.

Vaše citlivá pokožka si zaslouží poznat ten rozdíl!

Na rozdíl od mnoha jiných kosmetických přípravků najdete v produktech značky Mixa složky typické pro lékárenské použití v kombinaci s přírodními výtažky. Jedinečná směs olejů a vosků známá jako Cold Cream pomáhá zklidnit pleť, květ arniky zase účinně bojuje proti nechtěnému začervenání. Tuto silnou kombinaci naleznete například v CC krému s ochranným faktorem 15. Ve spojení s vitaminem B3 a kofeinem postupně sjednocuje tón pleti a okamžitě zmírňuje zčervenání.

Jedinečné přísady, které Mixu obohacují, vyvažují absenci těch nadbytečných. Experti v našich laboratořích například dobře vědí, že parabeny, alkohol či barviva, která se do kosmetických přípravků běžně přidávají, jsou častým zdrojem podráždění. Na tento fakt mysleli při vývoji micelární vody, která je vhodná pro citlivou pleť obličeje a očí. Díky micelám, které přitahují make-up a nečistoty jako magnet, vaši pleť dokonale a přitom šetrně vyčistí. Vitamin B5 a výtažek z růže navíc působí uspokojivě a umožňuje nekomplikovanou každodenní péči o pleť.

O citlivé pleti ví Mixa vše. Nebojte se svěřit do péče odborníka.

Reklama

Související témata:

Načítám