Hlavní obsah

Co si přát od bohatého milence?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Byla by škoda nevyužít bohatého milenceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Obíhání slev je jistě zábavné. Půjčování si šatů s kamarádkami může být projevem přátelství. A snění o kabelce od Diora navždy zůstane jen sněním... Ale co když zítra potkáte pohádkově bohatého prince? Budete si umět v „jejich" obchodech vybrat?

Článek

Lidé, kteří nakupují luxusní módu, nevypadají na první pohled nijak výrazně. Ve většině případů by vás ani nenapadlo, že třeba ten plachý kluk, který místo na fotbal kouká na koňské dostihy, je synem bohatých rodičů. Anebo že ta paní, nenalíčená čtyřicátnice s nadváhou, si právě jde koupit kabelku od Dolce Věřte, nebo ne, takovéto lidi v obchodech světových značek potkáte poměrně často! Tak proč byste třeba zrovna vy nemohla jednou dohnat do chomoutu milého, ale bohatého kluka? A nebo s ním alespoň prožít pěkný románek plný statisícových dárečků?

Co lze očekávat?

Během nákupů v drahých obchodech platí ale trochu jiná pravidla než v diskontu. Zboží je méně, většinou po jednom originálu. Prodavačka se vám po celou dobu věnuje, někdy dokonce nabídne i kávu. Některé obchody mají i v otvírací době zamčené dveře a očekávají, že si zákazník na dveřích zazvoní. Pak jim prodavačky nebo manažeři přijdou otevřít.

Co vlastně platím?

Ceny zboží jsou vysoké. Boty od Prady, Gucciho či třeba Diora se pohybují okolo deseti tisíc korun. Kabelku můžete koupit i za sto tisíc. Důvodem takovýchto cen je nejen prestižní značka, jejíž logo či nápis zboží nese, ale také kvalita. Kabelky i boty se vyrábějí většinou z pravé kůže, bývají často i ručně ozdobovány. Výjimkou není ani užití materiálů, jako jsou stříbrné či zlaté nitě a drahokamy. Platí se pochopitelně také originalita, nápad a design.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Luxusní zboží vám zaručuje nápad a kvalituFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Podle čeho vybírat?

Pokud se tedy považujete za mladou duší i tělem a extravaganci máte ráda, vybírejte barevnější věci právě od těchto značek. Sportovní styl nabízí do jisté míry i luxusní značka Fendi. Boty vyrábí jak kvalitní, tak právě také v celé škále barev a nápaditých doplňků, takže si rozhodně vyberete.

Elegantní od Versace...

Pokud chcete zůstat za mladou dámu a dáváte přednost přirozené eleganci, zajděte na nákup k Versacemu. Vedle zdobených šatiček a plesových rób totiž tato značka nabízí i elegantní trička, která podtrhnou postavu. A jsou decentně zdobena třeba jen nápisem nebo malým diamantkem. Móda Versace se nebrání třpytu, lesku a materiálům obepínajícím postavu.

... nebo od Diora

Pokud však máte pocit, že jste na větší i menší výstřelky poněkud usedlá, je tu Dior. Ne že by doplňky a šaty od Diora byly nudné, to rozhodně ne! Ale přece jen se uchylují spíše k přirozenosti. Většina produktů bývá jednobarevná. Dior hodně pracuje i s hedvábím. Ve své nabídce má vždy celou řadu šátků a elegantních šál.

Boty od Prady

Pokud jde o boty, zřejmě nepřekonatelnou nabídku na českém trhu luxusního zboží má Prada. Tato značka totiž nabízí jak elegantní boty střídmých barev, tak i boty sportovní. Podpatky o patnácti centimetrech nejsou výjimkou.

Milé dámy, vybraly jste si?

Reklama

Související témata:

Načítám