Hlavní obsah

Jak se tento týden obléknout? Máme tipy podle počasí!

Foto: Profimedia

Konečně nastal čas na odlehčený šatník. Máme pro vás inspiraci na tento týdenFoto: Profimedia

Reklama

Jaro konečně slibuje nástup v plné parádě. Slunné dny tu a tam vystřídá polojasno a na teplé oblečení můžete s klidem zapomenout. Vytáhněte sandálky, sukně a platformy. Bude jich totiž třeba!

Článek

Ačkoli se poslední dny mohlo zdát, že si z nás počasí tropí legraci, nadcházející týden slibuje vyloženě jarní, příjemné teploty. Rána možná budou chladnější. Sem tam jsou hlášeny lehčí přeháňky, ovšem odpoledne by od pondělí do pátku měla být obloha jasná až polojasná.

V týdnu v práci můžete konečně odložit sako a volte prodyšné, volné halenky v kombinaci s pouzdrovou sukní, která vám krásně prodlouží vaši siluetu. Lodičky a sandálky rozhodně neopomeňte, k pouzdrové sukni se ovšem mohou hodit i jednoduché a tolik trendy tenisky, záleží na vaší kreativitě.

Víkend slibuje krásné počasí ideální pro vycházku do města nebo ještě lépe do přírody. Pokud neholdujete šatům, zvolte jednoduché slim džíny a tolik módní slip-on nazouvací botky, ze kterých vás nohy rozhodně bolet nebudou.

Populárního trenčkotu se vzávat nemusíte. Místo klasiky však sáhněte po originálním kousku, například se zvířecím vzorem. Kombinujte s kousky v tlumených barvách. Budete nepřehlédnutelné.

Do práce za dámu

Foto: Archiv firem

Vyzkoušejte pouzdrovou sukni trochu jinak. Aplikace se zipy nudný kancelářský outfit dokáže oživitFoto: Archiv firem

Sportovní elegance

Foto: Archiv firem

Přichází pravý čas obout populární slip-on. Kombinujte je se slim džíny a volnou košilíFoto: Archiv firem

Po gepardí stopě

Foto: Archiv firem

Zvířecích potisků se nemusíte bát, ani když máte pár kilo navíc. Dolaďte je tlumenými tóny a máte vyhránoFoto: Archiv firem

Tak co? Máte už večer jasno, co si vezmete druhý den na sebe?

Reklama

Načítám