Hlavní obsah

Co vám přinese tento týden? Máme opět horoskop pro každé znamení!

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Co vám přinese super úplněk v Blížencích?Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Ve středu hodinu po půlnoci nastane druhý super úplněk, a to v Blížencích. Jde o upřímné a upovídané znamení, tak si vyříkejte v rodině, práci i se známými nesrovnalosti, ať Vánoce strávíte v klidu.

Článek

Tento týden vás čeká ještě další zajímavý úkaz. Ve čtvrtek byste měli sledovat večerní a noční oblohu. Když budete mít štěstí, uvidíte meteorický roj Geminidy. Má se objevit až 120 meteoroidů za hodinu, tak si tuto úchvatnou podívanou nenechte ujít!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Zažijete-li nějakou patálii, nikomu se nesvěřujte. Do kolen vás ale nic nedostane, protože maléry budete bagatelizovat a vtipně komentovat. Jenže ve vaší blízkosti se bude pohybovat žena, která by všechno naopak zveličila, naschvál kriminalizovala, a vy byste měli koncem týdne z ostudy kabát.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Lákat vás bude historie, takže si s chutí prohlédnete například výstavu betlémů. Jelikož hrozí, že o sobě dají vědět chronická onemocnění, pokud se vás to tedy týká, mějte u sebe neustále léky. Kolem čtvrtka vás nemine slovní přestřelka, protože jeden kolega dostane zálusk na vaši pracovní pozici.

Foto: Sergey Nivens, Shutterstock.com

Býka čeká návštěva výstavy, třeba i s vánoční tematikouFoto: Sergey Nivens, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Za většinou problémů bude vězet váš až příliš velký smysl pro humor. Přepísknete to a recese se zvrtne do pořádného skandálu. Uděláte ostudu člověku, který si to nezaslouží, a pak kolem něho budete celý víkend kroužit a omlouvat se mu. Odpustí vám, ale hned příští týden vám to stejně oplatí.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Neztrácejte čas ani energii příliš aktivitami najednou. Sice se toho na vás hodně sesype, ale všechno řešte postupně. Jinak budete mít ke konci týdne nervy napnuté jako špagáty a bez sedativ neusnete. A to by byla škoda, protože by vás léky otupily, a celou zlaté neděli byste chodili jako tělo bez duše.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Pokud si včas neuvědomíte, že by na prvním místě měla být rodina, hlavně děti, a teprve na druhém přátelé a zábava, váš partnerský vztah začne připomínat bitevní pole. Během víkendu si to vyžehlíte, ale budete si muset vyslechnout kázání, že svoboda neznamená chodit domů, až zavře poslední bar.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Lev se bude nyní tak trochu zapomínat na večírcích. A to doma k ničemu dobrému nepovedeFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

I banální problém řešte s kolegy formou dialogu z očí do očí. Ujasníte si, kdo vás vnímá jako profesního konkurenta, což bude důležité pro vaši kariéru. Neupřímné osoby budou uhýbat pohledem, a ty si uložte do paměti. Čeká vás totiž postup na vyšší pozici, tak byste se měli obklopit loajálními jedinci.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nikoho se nezastávejte jenom ze sympatií, a hlavně se snažte nelhat! Zamotali byste se do problému, který by za vás musel řešit dokonce advokát! Jestli se váš partnerský vztah ocitl v krizi, zásluhou příbuzných přestanete pochybovat o svých vzájemných citech a během víkendu zrušíte oddělené ložnice.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Mnohokrát budete nevěřícně koukat na výpis z banky. Tento týden se totiž na účtě sejdou platby, s nimiž jste už nepočítali. Patrně půjde o peníze od dlužníků. Moc dlouho se u vás ale neohřejí. Přes víkend se pustíte do úprav v domácnosti a investujete i do nového zařízení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud vám někdo nedůvěřuje, svůj názor na vás přehodnotí. Budete totiž jednat spravedlivě, ani členům rodiny nebudete nadržovat. Nemáte-li řidičské oprávnění, napravíte to v druhé polovině týdne, ale nikoli vlastním přičiněním. K narozeninám od rodiny dostanete potvrzení, že vaším jménem uhradili autoškolu.

Foto: SAQUIZETA, Shutterstock.com

Střelec začne řídit. A jestli nemá hotový kurz, možná ho dostane jako dárekFoto: SAQUIZETA, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Problém pro vás bude uvolnit se a relaxovat, vlastně na to ani nebudete mít čas. V zaměstnání na vás budou vyvíjet takový tlak, že si starosti začnete nosit domů, a kvůli tomu probdíte nejednu noc. Během víkendu vám nejspíš svitne, že jste na pokraji zhroucení, a začnete si hledat jinou práci.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Názorně si ověříte, zda to nepřeháníte se svojí vrozenou tolerancí. Komu musíte mírně přistřihnout křidélka, poznáte snadno podle hubatosti. Možná zjistíte, že jste popadli za špatný konec výchovu dětí, protože budou drzé a chovat se tak, jako by pro ně neplatila žádná pravidla. Radu, jak je zkrotíte, vám dá někdo z přátel.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Pokud si nejste jistí, které vlastnosti jste zdědili po matce a otci, tento týden si konečně uděláte jasno. Navíc pochopíte, čím ve vlastní rodině vyvoláváte dusno. V mnoha slovních reakcích i gestech svých rodičů se totiž najdete. Koukejte se fofrem zbavit zejména těch, kterými vás drtili v dětství!

Podle horoskopu vás čeká bouřlivý týden. Záleží pochopitelně jen na vás, jak si s případnými nástrahami poradíte.

Reklama

Načítám