Hlavní obsah

Cože? Čtenářka Eva (36) může být po proměně profi modelka!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když za námi do kadeřnického salonu dorazila paní Eva (36), chvilku jsme váhali, zda opravdu přišla čtenářka na proměnu, nebo modelka z agentury na focení letních trendů. Mamince devítiměsíční holčičky to nesmírně slušelo už před změnou image, o pár hodin později se z ní však vyklubala kráska z titulních stran.

Článek

Ještě neuplynul ani rok, kdy Eva porodila dceru, přesto už je novopečená maminka na své původní váze. Protože se jí ale změnily proporce, potřebovala odbornou radu v oblasti stylingu. I z toho důvodu se přihlásila do našeho pořadu. Na práci profesionálů a dokonalý výsledek se podívejte ve videu.

Čtenářce hnědá hříva vyloženě sluší, ale její vlasy potřebovaly oživit. Kadeřník Libor Smrž tedy vsadil na techniku balayage, která působí velice přirozeným dojmem a vzhledem k jednoduché údržbě je ideální i pro hodně zaneprázdněné ženy. Další návštěvu kadeřnického salonu si s podobným účesem mohou naplánovat klidně až za půl roku, pokud je netrápí šediny.

Vizážistka Daniela Kremláčková pak Evě poradila, jak zakrýt nedokonalosti pleti a doporučila nejnutnější kosmetické pomocníky. Poslední, avšak neméně důležitá část celé proměny byl výběr oblečení. Ten měla na starosti stylistka Irena Vokrojová. Kombinace, které sympatické čtenářce oblékla, jí padly jako ulité, posuďte sami.

Náš tým 

  • Vlasy - Libor Smrž, Hair We Are by Libor Smrž, Dlážděná 5, Praha 1. www.hairweare.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Orsay, Marks & Spencer, Levi's, Lindex, H&M, Tezyo, Gino Rossi, Reserved

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište nám na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Načítám