Hlavní obsah

Proměna: Milovnice veteránů Romana (29) má novou image

 

Reklama

Až ze Zlína k nám do Prahy přicestovala devětadvacetiletá slečna Romana, a přestože jí to slušelo už před proměnou, chtěla se naučit stylingové tipy přímo od profesionálů. S oživeným účesem, jemným líčením a novým šatníkem byla náramně spokojená. Jak se líbí vám?

Článek

Miluje módu, sport i divadlo, ale její vášní, pro mladou ženu poněkud nezvyklou, jsou historické automobily a motocykly. A protože je ráda opravuje, upřednostňuje délku vlasů, kterou může sepnout gumičkou.

I když se tedy v kadeřnickém salonu žádné velké stříhání neodehrálo, zkrácené konečky a sjednocená barva Romanu výrazně prozářily. Vizážistka Daniela pak čtenářce ukázala, jak za pomoci několika líčidel docílí jednoduchého a přirozeného make–upu. Posledním bodem celkové změny image byly krásné letní outfity od stylistky Šárky. Sukně s tílkem, šaty v lila odstínu nebo kostičkové šortky? Který model to vyhrál u vás?

Náš tým

  • Vlasy - Jana Michálková, salon Jarka Čechová, Politických vězňů 1599/23, Praha 1; jarkacechova.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, French Connection, Lindex, Tezyo

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám