Hlavní obsah

Čtenářky modelkami: Do čeho stylistka oblékla Martinu (41)?

Foto: Eva Malúšová

Je váš šatník připraven na parné dny?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsadíme se, že vy jste na léto připravené. Můžete ale totéž říct i o svém šatníku? Pokud váháte, nebo rovnou nesouhlasně vrtíte hlavou, pozorně si prohlédněte následující módní tipy.

Článek

Role modelky se i tentokrát ujala jedna z vás. Čtenářka Martina je dvojnásobnou maminkou a nedávno oslavila jednačtyřicáté narozeniny. Chcete se také zapojit do našeho projektu? Instrukce najdete pod článkem. Věk ani konfekční velikost přitom nehraje roli! Teď už se ale pojďte podívat, co si pro Martinu připravila stylistka Veronika Králová.

Stará láska nerezaví

Tak schválně – kolik z vás se bez nich dříve neobešlo? Na džíny s rozšířenými nohavicemi už ale nemusíte jen nostalgicky vzpomínat. Momentálně na ně natrefíte v každém druhém obchodě. Chcete tip na nejlichotivější verzi? Vyzkoušejte džíny, které mají užší nohavice a od kolen dolů se jen mírně rozšiřují. A co k nim? Pokud máte drobnou postavu jako naše čtenářka, zkuste top s volány. V opačném případě sáhněte třeba po vzdušné halence s lichotivým véčkovým výstřihem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Mango, 499 Kč), džíny (Lindex, 899 Kč), náramky na pravé ruce (Lindex, 299 Kč/set), náramek na levé ruce (Lindex, 129 Kč), kabelka (Baťa, 999 Kč), boty (Salamander, 3290 Kč)Foto: Eva Malúšová

Ukažte ramena

O trendu odhalených ramen jsme se zmiňovali už nesčetněkrát. Pokud jste této módě propadly a už vám podobný vršek visí v šatníku, můžete vyzkoušet nový tip na jeho nošení. Stylistka Veronika přes vršek, který sklouzává z ramen (off shoulder top), přehodila vestu, čímž vznikl podobný efekt, jako u modelů s prostřihy (cold shoulder top).

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Van Graaf, 3499 Kč), top (Mango, 799 Kč), vesta (Mango, 899 Kč), náušnice (Mango, 299 Kč), boty (Guess, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Šortky? A co rovnou overal?

Pakliže trávíte většinu letních dnů v kraťasech, neměla by vám chybět pohodlná verze šortkového overalu. Nosit ho můžete s botami na podpatku, ale i plochými sandálky. A pokud si vyberete jednoduchou variantu, můžete ji pomocí doplňků pokaždé trochu pozměnit.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Pepe Jeans, 2499 Kč), náušnice (Mango, 399 Kč), boty (Baťa, 799 Kč), kabelka (Van Graaf, 3499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

K lehkému overalu se perfektně hodí výrazné náušnice. Pozor, náhrdelník už nechte domaFoto: archiv firem

Nezavrhujte midi

Říká se o ní, že opticky zkracuje postavu. Pokud ale zvolíte verzi do pasu, košili zastrčíte do sukně a nazujete podpatky, nemusíte se ničeho podobného obávat. Midi sukně má navíc něco do sebe! Líbí se vám tato proužkovaná varianta?

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košile (Gant, 3899 Kč), sukně (Lindex, 999 Kč), náhrdelník (Marks & Spencer, 549 Kč), kabelka (Lindex, 599 Kč), boty (Baťa, 999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Klasickou košili se vyplatí osvěžit náhrdelníkemFoto: archiv firem

Užijte si tropy

I kdyby jen v podobě motivů na oblečení! Najít je můžete mimo jiné na dlouhých vzdušných šatech, kterým to sluší ve společnosti pásku. Pokud nemáte výšku modelek, doporučujeme vklouznout do bot na podpatku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Lindex, 999 Kč), kožený pásek (Gant, 1999 Kč), náramek (Swarovski, info o ceně v obchodě), boty (Salamander, 3990 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám